888 Router, G-shdsl Bridge Mode
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Toplam 19 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
888 Router, G-shdsl Bridge Mode

arkadaşlar elimizde iki adet cisco 888 g.shdsl modem mevcut. bunların üzerinden mevcut interneti local telefon hattı üzerinden bir binamız ile paylaşacağız. komutları hakkında yardımcı olursanız çok makbule geçer..

  1. #1
    kadoxi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2013
    Mesajlar
    10

    Unhappy 888 Router, G-shdsl P2P Ayarları

    arkadaşlar elimizde iki adet cisco 888 g.shdsl modem mevcut. bunların üzerinden mevcut interneti local telefon hattı üzerinden bir binamız ile paylaşacağız.

    komutları hakkında yardımcı olursanız çok makbule geçer..

  2. #2
    md_mehmet52 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator
    Üyelik tarihi
    Oct 2010
    Bulunduğu yer
    Ünye
    Mesajlar
    196

    Standart

    Merhaba, iki taraf ile aralarında iki tel bir bağlantı çektiğinizde bu söylemiş olduğunuz yapılabilir. Bunun için Mt ne kadar, Komut ile sadece Merkezde router

    controller dsl 0 altında
    Merkez için;
    controller DSL 0
    mode atm
    line-term cpe
    line-mode 2-wire line-zero
    dsl-mode shdsl symmetric annex B
    ignore-error-duration 15
    line-rate auto

    Uc nota için
    controller DSL 0
    mode atm
    line-term cpo
    line-mode 2-wire line-zero
    dsl-mode shdsl symmetric annex B
    ignore-error-duration 15
    line-rate auto


    Olması yeterli olacaktır. Direkt olarak merkez ile sizin aranızda hat olmuş oluyor

  3. #3
    kadoxi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2013
    Mesajlar
    10

    Standart

    Mehmet abi senden allah razı olsun
    binalar arası maximum 1000 mt
    telefon hatları mevcut 50x2x0,5 lik pda kablolar crone olarak yapılandırıldı.
    teşekkür ederim..

  4. #4
    md_mehmet52 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator
    Üyelik tarihi
    Oct 2010
    Bulunduğu yer
    Ünye
    Mesajlar
    196

    Standart

    kolay gelsin hocam, yalnız bir hatam olmuş galiba, Merkez tarafı cpo uc cpe olarak olması gerekli

  5. #5
    kadoxi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2013
    Mesajlar
    10

    Standart

    hocam o sorun değilde biridge yapmamızda gerekir mi ?
    bi arkadaşım demişti de ?

  6. #6
    kadoxi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2013
    Mesajlar
    10

    Standart

    hocam konsoldan yapıyorum da

    putyy den bağlanıyorum
    kullanıcı adı şifreyi giriyorum
    enable yazıp enter
    configure enter
    sonrada senin komutlar enter

    modemlerin gshdsl portlarından birbirlerine bağladım olmadı
    sıfırıncı portları birbirine bağladım yine olmadı
    data bri 0 ları birbirine bağladım yine olmadı

    birde komutlarda

    Mode no change
    No change in line mode
    changed state to do wn
    mesajları geliyor..

  7. #7
    Nexus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Administrator - Founder
    Üyelik tarihi
    May 2012
    Mesajlar
    1,997

    Standart

    Rj11'leri doğru çakmamışsındır belki.
    “Bir kez kaçar uçurtman, sonra gökyüzüne küser insan…”

  8. #8
    kadoxi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2013
    Mesajlar
    10

    Standart

    hocam içiden çıkan kablo ile deniyorum ikide masa üstünde..

  9. #9
    Nexus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Administrator - Founder
    Üyelik tarihi
    May 2012
    Mesajlar
    1,997

    Standart

    G.SHDSL


    Doğru kablaj için bu konuyu okuyunuz.
    “Bir kez kaçar uçurtman, sonra gökyüzüne küser insan…”

  10. #10
    Nexus isimli Üye şimdilik offline konumundadır Administrator - Founder
    Üyelik tarihi
    May 2012
    Mesajlar
    1,997

    Standart

    Merkez olan taraf line term co olacak cpo değil . Cihazınızda shdsld v2/v3 kart mı var yoksa standar wic shdsl gömülü dsl arayüz mü var ? Bunu söylerseniz size yardımcı olabiliriz.
    “Bir kez kaçar uçurtman, sonra gökyüzüne küser insan…”

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok