| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| ||||
![]() Windows Vista SP1 RC 1 Türkçe Çıktı Windows Vista'nın resmi blog sitesinde Windows Vista için ilk servis paketinin RC1 (Release Candidate - Yayımlanmadan bir önceki sürüm) sürümü bugün kullanıcılar için yayınlandı. 2008 yılının ilk çeyreğinde tam sürümü yayımlanacak paket, Windows Vista'nın pek çok hatasını giderecek, performansını arttıracak ve Vista'ya küçük yeni özellikler ekleyecek. Disk Birleştirmek, Sistem Açılış Süresi yada dosya – veri hareketliliği olsun hissedilir derecede hızlanmış. Ancak bu tasvipimizin ölçülerek kontrol edilmesi gerekiyor. Bu konuyla ilgili bir Güncelleme ise yolda... Yenilikler: Yedekleme ve Grup Yönergesi Windows Vista Servis Paketi 1' in ilk göze çarpan iki yeniliği mevcut. ''Create a Recovery Disc'' (Kurtarma Diski Hazırla) komutu ile İşletim Sistemimizi yedekleyebilmemiz için yepyeni bir özellikle karşımıza çıkan SP1; format atma derdimize son veriyor. Grup Yönergesi (Home Versiyonlar Hariç) özelliğiylede, bilgisayarınıza uygun ağ bağlantılarını göstermekte. Download : Windows Vista SP1 RC 1 X86 Download : Windows Vista SP1 RC 1 X64 |
| |||
| cok ilginctir ama uzman bir mcse ile sp1'i inceledigimizde sistemde acik biraktigini kesfettik. ve sanirim bu acigi da sp2'de kapatiyorlar.. acigi birakmak zorundalar yoksa sp1'in amaci kalmaz. yani yamanin calismasi icin daha iyi bir kod daha uzun yazilana kadar daha kisa kodla ama acik birakarak guncellemeyi yapmayi tercih etmisler sevgili ve cok kiymetli microsoft muhendislerimiz, ben kendilerini bunu basarabildikleri icin tebrik ediyorum. bu arada sp1'de sistemde uzak yetkisi olmayan bir kullanici ile uzaktan cok guzel makineyi yonetebiliyorsunuz. yok login olmuyorsunuz tabii uzak masaustu de yapamiyorsunuz helal olsun bunu basarmislar ama birkac komut ile veya script hazirlayip adamin webden bu scripte tiklamasini saglayarak o kullanici adi ile mukemmel bir sekilde fdisk bile attirabiliyorsunuz. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|