| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| C:\DOCUME~1\Maximus\LOCALS~1\Temp\WER61ad.dir00\Mi ni071408-01.dmp C:\DOCUME~1\Maximus\LOCALS~1\Temp\WER61ad.dir00\sy sdata.xml ve C:\DOCUME~1\Maximus\LOCALS~1\Temp\WERcc0b.dir00\ie xplore.exe.mdmp C:\DOCUME~1\Maximus\LOCALS~1\Temp\WERcc0b.dir00\ap pcompat.txt internete girdikten kisa bir sure sonra internet kilitleniyor veya donuyor ve ancak kapatmak zorunda kaliyorum ve ardindan internet explorer bu tarz hatalar veriyor bunun nedeni ne olabir? biraz arastirma yaptim ama pek ise yaramadi airties Wus-300 125mbps kablosuz usb adaptoru var internet baglantisini bu seilde kuruyorum buda bazen kilitleni veriyor ve veri akisi gerceklesmiyor ama cekim gucu sinyal mukemmel sorunsuz Ayni sekilde MSN de kilitleniyor bu tarz seyler olmazdi eskiden nezaman vistadan xp ye geri dondum sorunlar basladi neyse simdiden yardimlariniz icin tesekkurler |
| ||||
| Sana bir temizleme programı tavsiye edicem bunu kullanırsan belki sorun kendiliğinden çözülür... buradan indirebilisin... http://w13.easy-share.com/1700932136.html
__________________ ---------------------------------------------------------------------- ------------------r,------------------------------:;------------------ -----------------5MM.---------------------------,MMi------------------ -----------------HMM,---------------------------:MMA------------------ -----------------3MM.---------------------------.MM3------------------ ----------;:-----2MM.-----r.-------------.r------MMX-----:;----------- ---------rMM,----2MM.----GM#-------------MM3-----MMX----:MM;---------- ---------2MMr----2MM.----MMM------.------MMM-----MMX----rMM5-----.---- -:MM;----sMM;----2MM.----BMM-----HM&-----MMB-----MMX----:MMs----rMM,-- -rMM3----rMM;----2MM.----HMM-----MMM-----MMM-----MMX----:MMs----hMMr-- -:MMi----rMM;----2MM.----&MM-----MMM-----MMB-----MMX----,MMs----sMM;-- --s2------SS-----XMM.----.3;-----,9:-----:9,----.MMh-----s2------5S--- -----------------sMM.----------------------------MMS------------------ ------------------;,-----------------------------.r------------------- ---------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------- ----------:X###s----:9Gr-----;&MMBr------,sH##9,-----.sB#BS.---------- --------iMMMMMMM:---SMMM---:MMMMMMM,---:#MMMMMM#---,#MMMMMMM#.-------- -------XMMM&,-:S.---;MMA---&MMM-------,MMMM;-.s;--,MMMMr,rMMMM.------- ------.MMM;---------:MMG---,MMMMHi----3MM#--------XMMA-----AMMs------- -------MMMr---------:MMG-----.5#MMMi--iMM#--------iMMH-----hMMs------- -------;MMMA;,;i.---:MM&--------MMM#---MMMMr,:s;---#MMMr,;#MMM.------- --------:MMMMMMM;---;MM#---XMMMMMMM:----AMMMMMM#----&MMMMMMM3--------- -----------s33hr-----:r,---.h&X5s---------:2392.------;X2S:-- SERHATXP |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|