Windows 8 manual IP değiştirme problemi
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Reply to Thread
Results 1 to 7 of 7
Like Tree2Likes
  • 1 Post By root
  • 1 Post By Nexus
Windows 8 manual IP değiştirme problemi

Merhaba arkadaşlar, Önüme win 8 yüklü bir laptop geldi.Elle IP vermem gerekecek bir arayüze girmem için fakat TCP/IP penceresinde ip4v 'ü seçip Properties diyemiyorum.Karşıma aşağıda yazdığım uyarı ekranı çıkıyor. Some

  1. #1
    ahmeter is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    100

    Default Windows 8 manual IP değiştirme problemi

    Merhaba arkadaşlar,

    Önüme win 8 yüklü bir laptop geldi.Elle IP vermem gerekecek bir arayüze girmem için fakat TCP/IP penceresinde ip4v 'ü seçip Properties diyemiyorum.Karşıma aşağıda yazdığım uyarı ekranı çıkıyor.

    Some of the controls on this property are disabled because one or more other Network property sheets are already open.To use these controls,close all these property sheets and then reopen this one.

    Sorun ne olabilir burada?Çoktan açık olan sheets dediği nedir?İşin içinden çıkamadım.

    Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum..

  2. #2
    Nexus is offline Administrator - Founder
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,994

    Default

    Admin misin ?
    “Bir kez kaçar uçurtman, sonra gökyüzüne küser insan…”

  3. #3
    ahmeter is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    100

    Default

    Quote Originally Posted by Nexus View Post
    Admin misin ?
    Evet Murat hocam...

  4. #4
    root is offline Moderator
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Ankara
    Posts
    1,409

    Default

    Merhaba,

    bilgisayar herhangi bir domain'e register oldu mu? Çalışma grubu nedir? Policy group uygulandı mı?
    ahmeter likes this.

  5. #5
    Nexus is offline Administrator - Founder
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,994

    Default

    Nicleri device managerdan kaldırıp regeditde ilgili tree altından da sildikten sonra tekrar device olarak eklersen düzelir sanırım .
    ahmeter likes this.
    “Bir kez kaçar uçurtman, sonra gökyüzüne küser insan…”

  6. #6
    ahmeter is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    100

    Default

    Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.Ancak dönüş yapabiliyorum kusura bakmayın.

    PC ciddi anlamda sıkıntılıydı,nete de çıkamıyor.

    Hiç uğraşmadık başka bir pc temin ettik.

    Tekrar teşekkür ederim....

  7. #7
    ergospheremanyak is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    2

    Default

    bilgiler için teşekür ederim

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts