Linksys WRT54 GS modelini firmware yaparken elektrik gitt. Power ışığı yanıp sönüyor. Lan portu ile haberleşiyorum. Fakat ios ' a ulaşamıyorum. Ne yapmam lazim içine yeni ios yüklenebilir mi , yoksa çöp mü olucak cihaz(( ?
Ürün Access Point dir
![]() | | |
Linksys WRT54 GS modelini firmware yaparken elektrik gitt. Power ışığı yanıp sönüyor. Lan portu ile haberleşiyorum. Fakat ios ' a ulaşamıyorum. Ne yapmam lazim içine yeni ios yüklenebilir mi ,
Linksys WRT54 GS modelini firmware yaparken elektrik gitt. Power ışığı yanıp sönüyor. Lan portu ile haberleşiyorum. Fakat ios ' a ulaşamıyorum. Ne yapmam lazim içine yeni ios yüklenebilir mi , yoksa çöp mü olucak cihaz(( ?
Ürün Access Point dir
Gerçi orada da okuyacaksınız ama bende söylemek istedim. Sizin için sanırsam 2. yöntem geçerli olacak ve bu cihazınızın tamamen geri dönülmez bir yola girmesine sebep olabilir. Sorumluluk kabul etmeyizKolay gelsin.
The WRT54G Revival Guide
Linksys'e hiç denemedim ama yukardaki dökümana baktığımda bir TFTP'nin bu kadar zor yapılacağını zannetmezdim. Devreler üzerinde oynamadan yapma şansımız yokmuydu bu cihazlar için ?
Sorunu dd-wrt ' de ki bir makaleyi inceleyerek çözdüm.
Http ve Tftp ile adım adım aşağıdaki makaleyi uyguladım .
Linksys WRT54GS v5.0 & 5.1 & 6.0 - DD-WRT Wiki