WRT120N Router Kurulum
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, kısa bir süre sonra " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle yenilenen sitemizde katılıma devam edebileceksiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arasındakiler gösteriliyor.
WRT120N Router Kurulum

Merhaba 3 ay once cisco linksys WRT120N model router almiştim ilk olarak ayarlarini kurulum CD'si ile yaptim fakat şimdi başka bir yere taşindim ve degisik IP ile baglaniyorum fakat router'imin

  1. #1
    gnykspr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2010
    Mesajlar
    6

    Standart WRT120N Router Kurulum

    Merhaba 3 ay once cisco linksys WRT120N model router almiştim ilk olarak ayarlarini kurulum CD'si ile yaptim fakat şimdi başka bir yere taşindim ve degisik IP ile baglaniyorum fakat router'imin ayarlarini yapamiyorum Kurulum CD'si de fayda etmiyor daima hata veriyor ve manuel olarak'ta ayarlarimi yapamiyorum eski IP'mi yazdim internet explorer adres cubuguna fakat girmedi 192.168.1.1 yazdim yine olmadi ne denesem olmuyor giriş şifremi biliyorum fakat şifremi yazicak ekran karşima gelmiyor?
    Bilen varsa lütfen acil olarak yardimci olabilir mi?

    şimdiden teşekkürler..

  2. #2
    gnykspr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2010
    Mesajlar
    6

    Standart

    bilen yokmu arkadaslar daha once girmiş oldugum ip'yi degistirmek istiyorum ama ne manuel nede cd kurulum ile olmuyor yardimci olabilecek kimse yokmu?

  3. #3
    Fiver isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    249

    Standart

    Siteye bakan var da kurulum kitapcigini okuycak birileri araniyor..
    Reset nasil atilir ona bak.

  4. #4
    gnykspr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2010
    Mesajlar
    6

    Standart

    reset atmayi denedim kitapcikta 5 sniye yaziyor ben 5 ve fazlasini denedim ama yine olmadi ne cd ile kuruluyor ne'de manuel olarak. router'in arayüzüne giremiyrum. 192.168.1.1 denedim olmadi bir kac tane daha denedim yine olmadi cd kurulumu ile denedim hata veriyor router'a ulaşilamiyor diyor? ne yapmam gerek_?
    ayrica cihazi yeni almadim adres degistirdim bu yuzden ip'de degismesi gerekti. daha once kurdum fakat şimdi olmuyor ne denediysem olmadi.
    Konu gnykspr tarafından (09.04.2010 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir.

  5. #5
    trunkmode isimli Üye şimdilik offline konumundadır Administrator
    Üyelik tarihi
    Jun 2008
    Mesajlar
    1,332

    Standart

    merhaba
    dhcp server rolünü bu router sağlıyorsa client pc ye verdiği
    ip adresinden routerın ip adresini öğrenebilirsiniz
    routerı direk olarak kendi pc nize bağlayarak deneyin

  6. #6
    gnykspr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2010
    Mesajlar
    6

    Standart

    hocam benim internetim soyle ki: internet şirketi bana tek bir ethernet kablosu veriyor birde ip adresi falan veriyor ben ona gore giriyorum internete bende daha onceden kullanmiş oldugum router'i birdaha kullanmak istedim ip adresim degistigi icin bende tekrar ayar yapmak istedim bu sefer'de ne hizli kurulum CD'si ile kurabiliyorum ne'de manuel kurulum yapabiliyorum Manuel olarak girmek istedigimde ip'yi yazdiktan sonra kullanici adi ve şifre ekrani gelmiyorum. ne'de router'i resetliyebiliorum arkadaki reset dügmesine cok bastim ama olmadi ne yaptiysam olmadi bilen var ise lütfen yardimci olabilir mi_?

    şimdiiden teşekürle..

  7. #7
    Fiver isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Mesajlar
    249

    Standart

    Komik olma. Linksys teknik servisi dururken siteye niye catiyorsun acarsin yardimci olurlar.
    Ilgimi hic cekmeyen bu konuda bile size cevap yazdim. Forumun amaci bilgi paylasim;i herkesin derdine cozum bulma mekani degil.

  8. #8
    Soul isimli Üye şimdilik offline konumundadır Administrator
    Üyelik tarihi
    Jun 2008
    Mesajlar
    1,080

    Standart

    Alıntı gnykspr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reset atmayi denedim kitapcikta 5 sniye yaziyor ben 5 ve fazlasini denedim ama yine olmadi ne cd ile kuruluyor ne'de manuel olarak. router'in arayüzüne giremiyrum. 192.168.1.1 denedim olmadi bir kac tane daha denedim yine olmadi cd kurulumu ile denedim hata veriyor router'a ulaşilamiyor diyor? ne yapmam gerek_?
    ayrica cihazi yeni almadim adres degistirdim bu yuzden ip'de degismesi gerekti. daha once kurdum fakat şimdi olmuyor ne denediysem olmadi.
    Arkadaşım üslübün cok yanlıs daha kendini bile adam gibi ifade edemezken abuk subuk eleştiri yapıyorsun. ''ne denediysem olmadı'' Oke o zaman yapacak cok bişey kalmamış herşeyi denemişsin.
    www.cliguru.com

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok