| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Bu pencereyi Acmak için Web Browsere 192.168.1.1 yazılarak modemin içine girilir . Kullanıcı arayüzü acılır buraya Kullanıcı Adına Admin şifreyede admin diyerek modemin içine girilir. Adım 1 _ Setup ilk olarak girdiğimizde acılan penceredir . Burdan modemin adını değiştirebilirsiniz, Otomatik olarak ip almasını devre dışı bırakabilirsiniz, Modeme girmek için ip adresini değiştirebilirsiniz, İp baslangıcını kendiniz belirleyebilirsiniz. Maksimum kac kullanıcın baglanacagını secebilirsiniz. ![]() Adım2_ Acılan pencerede wirelles seçilir burada modemin ismini değiştirebilir genel yayını kapatabiilirsiniz. ![]() Adım3_Bağlantı saglandıgında sifre sormasını istiyorsanız Security seçiniz. ![]() Adım 4_Modemin için girdiğimizde kullanıcı arayüzde bizden sifre ister o sifreyi değiştirmek için Administration u sayfasını acarız. ![]() Modeme isterseniz mac adreslerini el ile girerek sadece o mac adresi olan pclerin baglanmasını saglayabilirsiniz Wireless penceresi altında Wireless MAC Filter seceneği secilir. Mac adres tablosu olusrulur. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|