WEP Security - Wired Equivalent Privacy (WEP)
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, kısa bir süre sonra " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle yenilenen sitemizde katılıma devam edebileceksiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 9 sonuçtan 1 ile 9 arasındakiler gösteriliyor.
WEP Security - Wired Equivalent Privacy (WEP)

Arkadaslar bana verilen projede kablosuz bir ağ tasarlayıp üzerinde açık sistem(normal şifresiz paket iletimi) ve WEP ile şifrelenmiş paket iletimi yapmam gerekiyor.Bunu 2 hafta içerisinde yapmam gerekiyor.Fakat ben daha packet

  1. #1
    thunderstorm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Mesajlar
    4

    Standart WEP Security - Wired Equivalent Privacy (WEP)

    Arkadaslar bana verilen projede kablosuz bir ağ tasarlayıp üzerinde açık sistem(normal şifresiz paket iletimi) ve WEP ile şifrelenmiş paket iletimi yapmam gerekiyor.Bunu 2 hafta içerisinde yapmam gerekiyor.Fakat ben daha packet tracer ile ancak normal ethernet agı kurup paket iletimi yapabililiyorumYarcımcı olabilecek biri var mı acaba?Şimdiden teşekkürler

  2. #2
    GhoSt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,664

    Standart

    Simülatör üzerinden mi yapacaksınız ? öyle ise WEP uygulayamazsınız packet tracer da desteklemiyor
    Mr.google knows everything , ask to him...

  3. #3
    thunderstorm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Mesajlar
    4

    Standart

    packet tracerda wireless routerlar üzerinde konfigürasyon yaparken seçeneklerde WEP diye bir seçenek oldugunu görmüştüm.bu mümkün degilmi?

  4. #4
    GhoSt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,664

    Standart

    Şimdi baktım evet WEP kullanabiliyorsunuz , pc lerede linksys in wireless kartından takıp haberleştirebilirsiniz..
    Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz yardımcı olalım
    Mr.google knows everything , ask to him...

  5. #5
    jojopachaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2008
    Mesajlar
    65

    Standart

    packet tracerde var hatta version 5.0 da var emin olmak için baktım da gönderdim yanlış bilgi sızdırmim belki bişeyler yapabilirsin ama faydalı olurmu bilmem alıp kendi elinde tutup konfig yaparsan daha iyi olur ve daha faydalı olur

    okadar çok fazla ayrıntısı varki packet tracerda bulman çok zor

  6. #6
    thunderstorm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Mesajlar
    4

    Standart

    geç cevap verdiğim için kusura bakmayın arkadşlar.tam olarak yapmak istediğim şöyle;
    iki türlü paket iletimi yapcam.birisi WEP ile şifrelenmiş şekilde,diğeri ise open system(şifrelenmemiş) ile paket iletimi.bu iki sistemi karşılaştırcam (paketlerin iletim süresinin karşılaştırılması gibi)
    bu mümkün mü acaba?

  7. #7
    GhoSt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,664

    Standart

    istediğiniz şeyi packet tracer da denedim , 1 pc-1 ap arasında wep ve open auth. olarak pinge cevap sürelerini karşılaştırdım ancak tatmin edici bir sonuç alamadım
    Mr.google knows everything , ask to him...

  8. #8
    thunderstorm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2009
    Mesajlar
    4

    Standart

    anladım,teşekkürler.
    peki 1pc-1node için yaptıgınız uygulamayı sizden temin edebilme imkanım varmı?
    ben onu biraz genişletip 4-5 node arasında uygulamayı düşünüyorum da

  9. #9
    GhoSt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,664

    Standart

    Kaydetmemiştim
    Pc lere linksys in wireless adaptörünü takıyorsunuz,linksys in wireless routerunu koyup farklı ssid ler giriyosunuz her iki taraf için , kurcalayın halledersiniz olmazsa bakarız tekrar
    Mr.google knows everything , ask to him...

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok