Access Point DHCP Server Kurulumu
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, kısa bir süre sonra " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle yenilenen sitemizde katılıma devam edebileceksiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arasındakiler gösteriliyor.
Access Point DHCP Server Kurulumu

Access Point Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) Server Olarak Ayarlamak Istiyorum Nasıl Yapabilirim Yardımcı Olabilirmisiniz

  1. #1
    sonay85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    13

    Standart Access Point DHCP Server Kurulumu

    Access Point Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) Server Olarak Ayarlamak Istiyorum

    Nasıl Yapabilirim Yardımcı Olabilirmisiniz

  2. #2
    irony isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    914

    Standart

    Merhaba, access point' inizin modeli nedir?

  3. #3
    sonay85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    13

    Standart

    D-Link 802.11g Managed Access Point - D-Link DWL-3200AP Access Point

  4. #4
    irony isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    914

    Standart

    GUI' den AP' e girdiginde Setting gibi bir alan var mi? Daha once bu model bir AP kullanmadim ama genelde AP' lerin yapisi benzerdir. Oradan DHCP server olarak yapilandirabilirsiniz.

  5. #5
    sonay85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    13

    Standart

    Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) Server Diye Menü Var
    Orda Dynamic Pool Setting,static Pool Setting Vecurrent Ip Mapping List Var

  6. #6
    sonay85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    13

    Standart

    birde modem le birlikte çalışmasında sıkıntı olur mu?

  7. #7
    AcLMasteR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Administrator
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,193

    Standart

    AP configure etmedim ama modeminizdeki dhcp yapılandırması varsa kapatın DNS leri AP de dogru yapılandırın
    The day that never comes

  8. #8
    ekremyorulmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Apr 2009
    Bulunduğu yer
    Antalya
    Mesajlar
    11

    Wink

    Alıntı sdttngr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AP configure etmedim ama modeminizdeki dhcp yapılandırması varsa kapatın DNS leri AP de dogru yapılandırın
    Modemin dhcp sini kullansın diye bu ayarı yapıyoruz ok burda sorun yok, diğelim ki 1 modem 3 ap var ve modemin lan portundan da localdeki pc'lere net paylaştırıyoruz sormak istediğim olay ap uzerinden dağıtılan ip'yi ap içindeki dhcp den farklı ip' grubu yani ornek : 192.168.1/.... grubu standardı iken 192.168.2/.... olarak dağıtabilirmiyiz çok karmaşık sordum soruyu sanırım özüedilerim cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok