| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Cisco bunu "Unified Communications" teknolojileri ile cozuyor. Sadece mekan bagimsiz degil, donanim ve yazilim bagimsiz olarak insanlarin size, sizin insanlara ulasmanizi sagliyor. Unified Communications'i da arastirmanizi tavsiye ederim. Wireless sadece kablosuz haberlesmeyi saglayan bir teknoloji ve sonucta wi-fi destekleyen her turlu cihazi kablosuz birbiri ile gorusturebiliyorsunuz. e bu da pda'larin yolunu aciyor. cakiyorsunuz pda'ya avaya ya da cisco softphone'u hem dahili numara sahibi oluyorsunuz hem ip adresiniz oluyor hem de cep telefonu hattinizi kullaniyorsunuz. hatta karel'in bir cozumu vardi ki size gelen sesli mesajlari yaziya, yazi mesajlari da sese ceviriyordu. ismini hatirlarsam buraya yazarim. |
| ||||
| Ozgür Abi,Abiligini gösterdin eline saglık. Abi ben yeni mezun oldum,okulda iken çalıştım yazılım firmalarında ama yazılımın bana göre degil onu ögrendim.Çok meşakkatlı iş özellikle test ve gereksinim analizi beni bitiriyor. Matematik mezunuyum dogal olarak kendime göre iş bulamadım bende kendi işimi kurmaya karar verdim.Zaten ilk okul 3den beri babamın yanında esnaflık yaptım. Wireless systemler üzerine kendimi geliştirip ve güzel bir iş modeli ve iş planı yapıp kendi işimin başına geçmeyi düşünüyorum. Bu nedenle Ege Üniv. Cisco egitimine başladım.Bu ay başladı. Şimdi gelelim Wireless Systemler üzerine ilk once güvenlikten başladım bir ara Wimax sa baktım.Wimax ise büyük para istiyor ve Telekominasyon Kurumu buna daha zaman var diyor politika önemli. Şimdi ise araştırma kısmındayım cisconun wireless guidesini okuyorum. Sizden yol yordam ve fikirlerinizi bekliyorum. Superonline wimax olayını kapattı.Ögrendim yetkili agızdan. |
| |||
| bende cok guzel fikirler ve cok guzel projeler var ama elimizden tutan bir buyugumuz, ankara'da bir dayimiz olmadi o yuzden elindeki firsati iyi degerlendir ve teknolojinin yonunu, teknolojinin huyunu suyunu iyice kafanda oturt. zaten mantigi kavrarsan ihtiyaclari daha cabuk gorur, daha iyi fikirler cikarirsin. |
| ||||
| övünelim olsun. Kendi çapımda bir anket-araştırma yaptım.10-15 kişi ile yarısıda işletme sahibi insanlar. Sonuçta şimdilik sorunları ama bizi aşan konular var. *Sinyal güçlülügü(ikinci kata wireless modem kuruyor birinci kata geçince baglanamıyor.) *wireless network kurulamıyor mesela muhasebeciler kendi aralarında öyle kuramıyorlar. *wireless alarm-güvenlik sistemlerine güvenlik nedeniyle talep yok. *güvenlik ön yargısı.
__________________ kurtlukta düşeni yemek kanundur. |
| ||||
| Merhaba Abi, Fikirlerini her zaman beklerim. ![]() Mesela kafamda şöyle bir iş modeli vardı çaprazlama yaparak.En basitinden kendi mahallemize anten kurarak hotspot sunucu girişli yapıp aynı cep operator sisteminden yapmayı düşünüyorum. Burda tabii ki engeller çıkıyor.şöyle bişey ogrendim.ieee nin 802.11x standartların kullandıgı frekans lisans bedeli yok. Wimax ın kullandıgı ieee 802.16d-e standartların frekans bedel istiyor. İşe burdan ve araştırma ile başladım.
__________________ kurtlukta düşeni yemek kanundur. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|