Merhabalar....

EBS 2008 STANDART kurulumu esnasında bir sorun ile karşılaşıyorum..

1. CD den planlama aracı ile plan oluşturup XML dosyasını bir usb belleğe kopyalıyorum...

2. CD den Manegemant Server Kurulumuna başlıyorum ilk açılışta karşıma gelen wizard bir noktada

XML dosyasını istiyor gösteriyoum ve kurulum normal bir şekilde tamamlanıyor.

3. CD den Security Server Kurulumunu başlatıyorum ilk açılışta karşıma gelen wizard bir noktada

hata oluşturuyor...

Exchange Gateway Object Installation kısmında

http://www.paylaskiresim.com/image/uw0hi7i57x.jpg linkteki hatayı almaktayım...

C:\ExchangeSetupLogs klasöründe ise ;

[25.02.2009 13:28:24] [0] **********************************************
[25.02.2009 13:28:24] [0] Starting Microsoft Exchange 2007 Setup
[25.02.2009 13:28:24] [0] **********************************************
[25.02.2009 13:28:24] [0] Operating System version: Microsoft Windows NT 6.0.6001 Service Pack 1.
[25.02.2009 13:28:24] [0] Setup version: 8.1.240.6.
[25.02.2009 13:28:24] [0] Logged on user: E\Administrator.
[25.02.2009 13:28:24] [0] ExSetup was started with the following command: '/NoLogo /mode:Install /role:ET /sourcedir:C:\Program Files\Windows Essential Business Server\Bin\EXCHSRVR80 /FromSetup'.
[25.02.2009 13:28:24] [0] [ERROR] The mode 'Install' is not a valid mode.
[25.02.2009 13:28:24] [0] End of Setup
[25.02.2009 13:28:24] [0] **********************************************



Yukarıda görünen hatayı almaktayım.

Ayrıca bu hata beş defa tekrarlanmış yani beş sefer kurulum denenmiş fakat başarılı olamamış...

Bu hata neden oluşur yada nasıl kurulumu tamamlaya bilirim.



Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.