| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| ||||
| Her ne kadar AMD Intel'in işlemcilerine rakip ürünler çıkarsada. Core 2 Dou ile yarışabilecek duruma gelemedi. Özellikle Cache bellek Core 2 dou da 4 mb veya üzerin olunca.Persormansta belli oranda fark oluyor. Pc üzerinde SQL Server olursa SQL sorguları sonrasında listeleme hızında Intel daha performanslı gözüküyor. Diskten okuma ve yazman hızlarıda intelin lehine sonuçlar vermektedir. |
| ||||
| hakikatten yahu . Bende Core 2 duo var satıcı şirket batarya 2 saat gider diyo 1 saat zor dayanıyo. cihazı kendi laboraturımda teste aldım ve şu sonucu elde ettim. işlemci köpek gibi akım çekiyor ve batarya ömrünü kısaltıyor. gerçektende realtime performansı çok berbat. ama amd nin bilirsinizki realtime performansı çok iyi. intel aldığıma çok pişmanım. benden söylemesi. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|