Switch Komutları, Switch Configurations
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, kısa bir süre sonra " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle yenilenen sitemizde katılıma devam edebileceksiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arasındakiler gösteriliyor.
Switch Komutları, Switch Configurations

Cisco Switch yapılandırılması , konfigurasyonları ve yönlendirilmesi hakkında bilgi nerden bulabilirim

  1. #1
    utku isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2011
    Mesajlar
    1

    Standart Switch Komutları, Switch Configurations

    Cisco Switch yapılandırılması , konfigurasyonları ve yönlendirilmesi hakkında bilgi nerden bulabilirim

  2. #2
    root isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator
    Üyelik tarihi
    Jun 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,409

    Standart

    Selamlar,

    sitemizin pek cok yerinde Cisco Switch konfigurasyonu icin yapilandirma komutlarini bulabilirsiniz. Ancak tam olarak ne aradiginizi iletirseniz daha cok yardimci ve yonlendirici olabiliriz. Bu arada yonlendirilmesi derken Layer 3 Switch'lerden bahsediyorsunuz degil mi? Normalde switch dedigimiz cihazlar calisma prensibi nedeni ile Layer 2 seviyesinde calisirlar ve IP Routing yapamazlar. Ama 3560 gibi Layer 3 seviyesinde calisan ve VLAN, IP Routing destekleyen cihazlar da mevcuttur. Dedigim gibi tam olarak merak ettiginzi seyi sitemizde aratin. Bulamazsaniz burada iletin ve yardimci olalim.

    Saygilar

  3. #3
    Rodisavash isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2011
    Mesajlar
    1

    Standart

    Cisco Switch yapılandırılması , konfigurasyonları ve yönlendirilmesi hakkında bilgi nerden bulabilirim

  4. #4
    ebfo45 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2009
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    386

    Standart

    Vlan konfigürasyonu mu? STP mi VTP mi ne istiyorsunuz yazın. Konfigürasyonu yazalım.

  5. #5
    eroot isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2010
    Mesajlar
    3

    Standart

    cisco sw configirasyonu sade anlaşilir bir şeyler varmi

  6. #6
    emre_og isimli Üye şimdilik offline konumundadır Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2008
    Bulunduğu yer
    İzmir
    Mesajlar
    41

    Standart

    Cisco Switch Configuration dediğiniz şey çok detaylı bir alandır. Hangi alanda bilgi istiyorsanız onu sorun. Mesela ne yapmak istiyorsunuz gibi? Böylece daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

  7. #7
    eroot isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2010
    Mesajlar
    3

    Standart

    simdi sw butun pport larında port sec var port sec kaldırıyorum ve sonra tekrar uyguluyorum port tekrar kılıtlı hale geliyor.

    bu porta daha önceden bağlanan butun mac adreslerini görmek ve onları silmek istiyorum nasıl yaparız hayde

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok