Cisco Catalyst 2950 Switch Arızasını Giderme
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, kısa bir süre sonra " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle yenilenen sitemizde katılıma devam edebileceksiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 9 sonuçtan 1 ile 9 arasındakiler gösteriliyor.
Cisco Catalyst 2950 Switch Arızasını Giderme

Herkese selam öcelikle... Elektrik kesintisinden sonra switch açılmıyor ve ön kısımdaki stat ledi sabit yanıyor syst ledi ise sarı flash yapıyor.. Forumlarda araştırdım power problemi ile ilgili diyorlar fakat power

  1. #1
    justinyo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2010
    Mesajlar
    4

    Standart Cisco Catalyst 2950 Switch Arızasını Giderme

    Herkese selam öcelikle...

    Elektrik kesintisinden sonra switch açılmıyor ve ön kısımdaki stat ledi sabit yanıyor syst ledi ise sarı flash yapıyor..

    Forumlarda araştırdım power problemi ile ilgili diyorlar fakat power katını denedim herhangi bir sorun yok.

    Bilgisi olan hocalarımız yardım edebilirse çok memnun olurum....

    Kolay gelsin

  2. #2
    mbaybarsk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2009
    Mesajlar
    94

    Standart

    Bence direk servisine haber ver garanti kapsamında ise. Garantili mi?

  3. #3
    justinyo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2010
    Mesajlar
    4

    Standart

    yok garantili değil maalesef....

  4. #4
    justinyo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2010
    Mesajlar
    4

    Standart

    Sanırım daha önce kimsenin başına gelmemiş.

  5. #5
    Dejavu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Onursal Üye - Emektar
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    208

    Standart

    Elektrik kesintisi, yüksek voltaj, topraklama vs.. vs.. bilirsiniz bu tür şeyler cihazlarda genellikle fiziksel sorunlar yaratır daha önce başıma gelmedi ama benim fikrim bir servise göstermeniz.
    ****
    CCNP
    Next CCIE

  6. #6
    justinyo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jan 2010
    Mesajlar
    4

    Standart

    Teşekkür ederim birkez daha devre elemanlarını bir konrol edeyim.... olmazsa servise gönderelim...

  7. #7
    eroot isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2010
    Mesajlar
    3

    Standart

    sevgili cisco tr onemli bir konu paylaşmak istiyorum .
    son zamanlarda 2950 sw lerde ağa bağlanmama sorun baş gösterdi. sw normal gigabit portu ve fastethernet poprtlarının işikları yanıyor sw uzaktan erişim sağlanmıyor ve pc lerde ağa dahil olamıyor.
    bunun sebebini bilen yada çözümünü bilen yazabilir mi? acil.

  8. #8
    GhoSt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,664

    Standart

    console dan bir bağlanıp bakın switch moda düşmüyorsa flash ı arıza yapmıştır , belki IOS i uçmuştur burdan tanı koymak zor
    Mr.google knows everything , ask to him...

  9. #9
    emre_og isimli Üye şimdilik offline konumundadır Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2008
    Bulunduğu yer
    İzmir
    Mesajlar
    41

    Standart

    restart edip bakın bakalım tekrar ayağa kalkacak mı? Asic'lerinde bir hata oluşmuş olabilir. Ama tekrar ayağa kalkmama ihtimali de var kör topal çalışsın derseniz dediğimi yapmayın. Şimdiden ben uyarımı yapayım.

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok