Cisco Small Form-Factor Pluggable (SFP)
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, kısa bir süre sonra " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle yenilenen sitemizde katılıma devam edebileceksiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 6 sonuçtan 1 ile 6 arasındakiler gösteriliyor.
Cisco Small Form-Factor Pluggable (SFP)

Merhaba 3CBLS624 switcteki 4 sfb portları ne işe yarıyor . 2 tane switch arasında bağlantı için hangi portunun kullanabilirim. 4 sfp portları 2 switch arasında bağlantıda kullanılırmı kullanılmaz ize bu

  1. #1
    afsar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2009
    Mesajlar
    5

    Standart Cisco Small Form-Factor Pluggable (SFP)

    Merhaba

    3CBLS624 switcteki 4 sfb portları ne işe yarıyor .

    2 tane switch arasında bağlantı için hangi portunun kullanabilirim.

    4 sfp portları 2 switch arasında bağlantıda kullanılırmı kullanılmaz ize bu switchi iade edip yerine baska bir model switch alacam hangi modeli önerirsiniz.(24 portlu Gigabith switch)
    Konu afsar tarafından (19.09.2009 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    GhoSt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,664

    Standart

    sfb değil sfp , fiber kablo ile bağlamaya yarar bunları kullanmak için sfp ve fiber kablo satın almanız gerekiyor

    2 tane switch i eğer vlan konfigürasyonu yok ise istediğiniz portundan utp kablo ile bağlayabilirsiniz
    Mr.google knows everything , ask to him...

  3. #3
    afsar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2009
    Mesajlar
    5

    Standart pardon

    SELAM

    haklısınız.bu model switch elime yeni geçti sfb portları benim hiçbir işime yaramaz o zaman

    ben bu switchi internet kafede kullanıcam sadece 2 switch arasında bağlantı yapabilmee için 24+1 veya 24+2 gibi portlu switch alacaktım galiba yanlış sipariş vermişim sizce 24 portlu gigabit hagi switch modelini alayım yardım cı olursanız sevinirim.

  4. #4
    GhoSt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,664

    Standart

    Gigabit switch almanıza gerek yok , sonuçta müşteriler hep internet kullanacaklar ,

    lokalde ciddi kullanılan bir server vs olduğunda gigabit bağlantılar artı sağlar

    Bunu iade edip fiyatı uygun 24 tane 10/100 portu ve 1-2 tane de 1000lik portu olan switch işinizi görecektir
    Mr.google knows everything , ask to him...

  5. #5
    afsar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2009
    Mesajlar
    5

    Standart

    son bir sorum daha 4 tane sfp portu var bu portlardan birini 2 swicth arasındaki bağlantıda kullanbilirmiyim

  6. #6
    GhoSt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,664

    Standart

    ilk cevabımda bunu sölemiştim , ortalama 40-50 dolar civarı olan 2 tane sfp ve 10dolar civarı olan bir fiber patch kablo alırsanız bağlayabilirsiniz , dizayn ve maliyet olarak gereksiz olur
    Mr.google knows everything , ask to him...

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok