| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Merhabalar.Elimde cisco catalyst 2900 xl serisi bir cihaz var.Ben bu cihaza konsoldan bağlanmak istiyorum ve ben bu konuda yeniyim.Mümkünse bana yardımcı olabilir misiniz? Bir de bu cihazın özelliklerini de söylerseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar... |
| ||||
| Alıntı:
Cisco Catalyst 2900 "XL" Serilerinin özellikleri Resimi büyük görmek için " This image has been resized. Click this bas to view the full image " yazan kısma tıklamanız yeterlidir. ![]() Resimi büyük görmek için " This image has been resized. Click this bas to view the full image " yazan kısma tıklamanız yeterlidir. Console bağlantısı için de Bütün Cisco aygıtları konsol kablosu ve konnektörleriyle gelir. Bu aygıtı bağlamanızı ve yapılandırmanızı sağlar. Kablolama ise bilgisayara bağlantı için kullanılır.Switch'in console portuna rj-45 i , bilgisayarınızın db25 'e takmanız ve elektrik kablosunu takıp power düğmesine basmanız yeterli. Dökümanın orjinali " Türkçe " olarak zaten Cisco System 'de yer alıyor. http://www.cisco.com/web/partners/do.../cat29-tur.pdf Kolay gelsin. görüşmek üzere.
__________________ Cisco Certified Network Engineer |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|