Cisco VPN Konfigurasyonu
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, kısa bir süre sonra " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle yenilenen sitemizde katılıma devam edebileceksiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
Cisco VPN Konfigurasyonu

merhaba arkadaşlar şirkette noktadan noktaya data hattı var şirketler arası ağ için dışarıdan erişilmiyor birde adsl hattı var cisco vpn programını kurup adsl hattı uzerinden diğer ağa ulaşabiliyormuyuz yardımlarınız için

  1. #1
    bilisimwap isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2007
    Bulunduğu yer
    istanbul
    Mesajlar
    6

    Arrow Cisco VPN Konfigurasyonu

    merhaba arkadaşlar şirkette noktadan noktaya data hattı var şirketler arası ağ için dışarıdan erişilmiyor birde adsl hattı var cisco vpn programını kurup adsl hattı uzerinden diğer ağa ulaşabiliyormuyuz yardımlarınız için teşekkürler

  2. #2
    GNZ Guest

    Standart

    Selam,

    Sadece bilgisayarına VPN programı kurarak erişim sağlayamazsın, bunun için WAN çıkışında VPN bağlantılarını kontrol eden bir donanım olması gerekir, bu sayede bilgisayarına kuracağın VPN programı uzaktan bağlantıyı gerçekleştirebilir.

  3. #3
    GhoSt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,664

    Standart

    Adı üstünde noktadan noktaya dışarıdan içerdeki networkünüze bağlanmak istiyorsanız VPN desteği olan bir dsl router alıp , Ipsec kullanarak dışarıdan herhangi bi noktadan vpn client la bağlanabilirsiniz
    Mr.google knows everything , ask to him...

  4. #4
    bilisimwap isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2007
    Bulunduğu yer
    istanbul
    Mesajlar
    6

    Standart

    VPN desteği olan bir dsl router maliyeti ucuz olan marka yazabilirmisiniz acaba

  5. #5
    bilisimwap isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2007
    Bulunduğu yer
    istanbul
    Mesajlar
    6

    Standart

    yardımcı olup ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim iki adet modem var iki adet adsl var birisi normal internet için değeri noktadan noktaya adsl GSHDSL değil ama noktadan noktaya olandan da internete çıkabiliyorum ama sanal ip alıyor aldığı ip den uzak masaüstü yada uzaktan bağlanılmıyor normal internete çıkan adsl hattından gidip diğer noktadan noktaya olan network e nasıl geçebilirim

  6. #6
    root isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator
    Üyelik tarihi
    Jun 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,409

    Standart

    Merhaba dsl derken?

    adsl / shdsl ?

    eger adsl icin dusunuyorsaniz zyxel prestige 661h oneririm..


    Alıntı bilisimwap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VPN desteği olan bir dsl router maliyeti ucuz olan marka yazabilirmisiniz acaba

  7. #7
    bilisimwap isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2007
    Bulunduğu yer
    istanbul
    Mesajlar
    6

    Standart

    zyxel prestige 661h için zyxel müşteri hizmetlerini aradım vpn özelliği var vpn kurabilirsin dediler ama diğer network e geçiş yapamassın dediler ben izah ettim kendilerine hangi hatta bağlarsan o hattın uzerinden vpn yapabilirsin dediler ama bağladığım hat normal ip almıyorki normal ip alan adsl hattı üzerinden gidip diğer network e geçmek istiyorum dedim ama modem desteklemiyor zannedersem müşteri hizmetleride takıldı konuya çözemedi

  8. #8
    bilisimwap isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2007
    Bulunduğu yer
    istanbul
    Mesajlar
    6

    Standart

    TeamViewer programını kurdum güzel bir program sanal ip olsada farketmiyor ufaktanda olsa işimi gorucek gibi teşekkürler herkese

  9. #9
    cihat74 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2010
    Mesajlar
    3

    Standart

    Arkadaşlar, şirketimde kullanılan noktadan noktaya bağlantıya uzaktan erişime feci bir şekilde ihtiyaç duymaktayım. Uzun bir süredir araştırmaktaydım. Umarım ki bu araştırma bu forumda sonlanacak. Lütfen bir yardımsever benim gibi bir cahilin anlayabileceği şekilde izah edebilir mi? Ne almam gerekiyor? Ne yapmam gerekiyor?

  10. #10
    mely isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Bulunduğu yer
    Istanbul
    Mesajlar
    326

    Standart

    merhaba,

    Öncelikle hoşgeldiniz foruma. Cahil demişsiniz kendinize ama burda birçok kişi war buna ben de dahilim; networku sizden belki daha iyi biliyor ama şirketi yok Tabi şirketiniz war niye daha profesyonel destek almıyorsunuz o da ayrı bi konu tabiki..
    Siz elinizde bulunan cihazları biraz daha teknik boyutta anlatırsanız.( marka model, kaç tane oldugu) yardım alırsınız kesinlikle..

    Kolay gelsin..

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok