Cisco Catalyst 3750 Series Switch'e HTTP'den Erişemiyorum
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, kısa bir süre sonra " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle yenilenen sitemizde katılıma devam edebileceksiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arasındakiler gösteriliyor.
Cisco Catalyst 3750 Series Switch'e HTTP'den Erişemiyorum

Merhabalar 3750 de daha önce eriştiğim web arayüzüne erişemiyorum. Web arayüzünü yeniden başlatacak bir yöntem varmıdır. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

  1. #1
    dryphon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    9

    Question Cisco Catalyst 3750 Series Switch'e HTTP'den Erişemiyorum

    Merhabalar

    3750 de daha önce eriştiğim web arayüzüne erişemiyorum.
    Web arayüzünü yeniden başlatacak bir yöntem varmıdır.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

  2. #2
    Ciscoist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    189

    Standart

    Hata mesajı nedir? Başka bir browser ile denediniz mi?

  3. #3
    dryphon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    9

    Standart

    Hata:The page cannot be displayed

  4. #4
    Cagdas Yalman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator
    Üyelik tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    427

    Standart

    cihazı pingliyebiliyormusunuz?. acaba http conf yaptıktan sonra wr etmeden elektrik gidip gelmiş veya cihaz kapanmış açılmış olabilirmi?

  5. #5
    dryphon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    9

    Standart

    Cihaz pingleniyor telnet yapabiliyorum sadece http çalışmıyor


    ArkaCisco3750>show ip http server status
    HTTP server status: Enabled
    HTTP server port: 80
    HTTP server authentication method: enable
    HTTP server access class: 0
    HTTP server base path: flash:c3750-ipbase-mz.122-35.SE5/html
    Maximum number of concurrent server connections allowed: 16
    Server idle time-out: 180 seconds
    Server life time-out: 180 seconds
    Maximum number of requests allowed on a connection: 25
    HTTP server active session modules: ALL
    HTTP secure server capability: Not present

    ArkaCisco3750>

  6. #6
    root isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator
    Üyelik tarihi
    Jun 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,409

    Standart

    sh run ciktisi verebilir misin ip http server ve ip https server gibi komutlarin oldugu kisim da yeterli olur.. bir de dir flash: komut ciktisini gonderir misin html dizini saglam mi check edelim..

    bu arada switch'in ipsi ile ayni subnettesin degil mi veya farkli subnette isen erisim iznin var mi? access-list gondermen de isimizi cozecektir..

    aklima gelenler bunlar, gonder inceleyelim.

  7. #7
    dryphon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    9

    Standart

    Kapatıp açınca düzeliyor ama sanırım sadece bu iosda sorun var ios 12.2(35)SE5

  8. #8
    ayhanarda isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    18

    Thumbs up

    ip http server komutunu giriniz, aynı subnette olduğunuzu varsayıyorum.iyi çalışmalar.

    Ayhan ARDA

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok