IP Konfigurasyonu, Switch Komutları
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, kısa bir süre sonra " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle yenilenen sitemizde katılıma devam edebileceksiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 Sayfadan 1. Sayfa 123 SonuncuSonuncu
Toplam 21 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
IP Konfigurasyonu, Switch Komutları

Arkadaşlar şimdi sorunum şu. Cisco Swicth Konfigurasyonu, Switch Komutları swicth'e 10 tane pc bagladım ve swicthi bir router a, sonra o router ı baska bir router a bagladım, en sonda

  1. #1
    clousure Guest

    Arrow IP Konfigurasyonu, Switch Komutları

    Arkadaşlar şimdi sorunum şu.

    Cisco Swicth Konfigurasyonu, Switch Komutları

    swicth'e 10 tane pc bagladım ve swicthi bir router a, sonra o router ı baska bir router a bagladım, en sonda ki router a ise yine swicth bagladım ve swicthın ucuna 10 pc daha,

    bana bu conf. ip adresleri vermeyi, pc.lere ip adresleri atamayı anlatabilirmsiniz.

    amacım bir pc den digerine ping atabilmek.

    cok kolay ama confg. unuttum.

  2. #2
    hakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2008
    Bulunduğu yer
    istanbul
    Mesajlar
    760

    Standart

    bu konuyla ilgili forumda oldukça fazla konfig var aslında..eğer packet tracer kullanıyorsanız ilgili konfigürasyonu yapıp size gönderebilirim siz de incelersiniz. Ama şunu bilin switche ister 1 ister 10 isterseniz de 100 bilgisayar bağlayın aynı ayarları yapıcaksınız...

  3. #3
    Ciscoist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    189

    Standart

    Selam,

    Dynagen de bunu yapabiliyor muyuz? Yani sanal pc ler ekleyebilir miyiz?

    Ayrıca, ios 3640 bulamadığımdan router lara switch ekleyemiyorum.

    ios 7200 kullanıyorum ama burada switch ekleyemiyorum sanırım konfigurasyona(?)

  4. #4
    clousure Guest

    Standart

    Gönderirseniz sevinirim hakan. packet tracer kullanıyorum.

  5. #5
    Cagdas Yalman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator
    Üyelik tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    427

    Standart

    site icinde ioslar var

  6. #6
    Cagdas Yalman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator
    Üyelik tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    427

  7. #7
    Ciscoist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    189

    Standart

    Alıntı Ciscoist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam,

    Dynagen de bunu yapabiliyor muyuz? Yani sanal pc ler ekleyebilir miyiz?

    Ayrıca, ios 3640 bulamadığımdan router lara switch ekleyemiyorum.

    ios 7200 kullanıyorum ama burada switch ekleyemiyorum sanırım konfigurasyona(?)
    Benim sorum kaynamasın arada

  8. #8
    Cagdas Yalman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator
    Üyelik tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    427

  9. #9
    Ciscoist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    189

    Standart

    Tıklayınca açılmıyor ama?

  10. #10
    Cagdas Yalman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator
    Üyelik tarihi
    Feb 2008
    Mesajlar
    427

    Standart

    h**p://www.ciscotr.com/forum/cisco-router/482-cisco-router-ios-software-ozellikleri-ve-anlamlari-cisco-router-ios-cisco-switch-ios-download-2.html
    bide burdan dene copy paste ile

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok