| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Herkese selamlar, sistemde bulunan ciscolarin uzerindeki sicakligi cekmek istiyorum, (asil amacim sistem odasinin ortalama sicakligini bulmak ve sicaklik uste ciktigi zaman haber almak.) cacti gibi open source yazilimlarla denedim ama pek sonuc alamadim. Snmp ile bu sicakliklari nasil cekebilirim. Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim. tesekkurler, iyi calismalar. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Network cihaz güvenliği & Radius | Sinan İlkiz | Cisco-ttl ( Cisco Teknik Tartisma Listesi ) | 2 | 11-11-2008 23:54 |
| network cihaz kiralama | Sinan İlkiz | Cisco-ttl ( Cisco Teknik Tartisma Listesi ) | 4 | 10-10-2008 00:08 |
| Re: E1 kart snmp problemi | Yasemin OGUZ | Cisco-ttl ( Cisco Teknik Tartisma Listesi ) | 0 | 02-13-2008 02:02 |
| Re: E1 kart snmp problemi | Ozgur Karatas | Cisco-ttl ( Cisco Teknik Tartisma Listesi ) | 0 | 02-13-2008 02:02 |
| VoIP cihaz - Acil - ikinci el - | Kursad Kayaturk | Cisco-ttl ( Cisco Teknik Tartisma Listesi ) | 0 | 02-09-2008 20:05 |