ana server dan msn yasaklanmış durumda.
Bu engellemeyi nasıl aşabilirim.Bazı msn ye girilebilen net sayfalarıda erişime yasak duruma getirilmiş.
Bu engellemeyi nasıl aşabilirim.
ana server dan msn yasaklanmış durumda.
Bu engellemeyi nasıl aşabilirim.Bazı msn ye girilebilen net sayfalarıda erişime yasak duruma getirilmiş.
Bu engellemeyi nasıl aşabilirim.
Yasaklanmis ise neden asmaya calisiyorsunuz. Sirketiniz tarafindan guvenlik nedeni ile uygun gorulmemis anlasilan.
arkadaşım burayı nasıl bir komunite sandın?
msn = hayat memat durumu = acil yardım
![]()
tobe tobeBiz nelerle ugrasıyoruz insanlar neyin peşinde...
amacım msn girmek değil sadece nasıl açıldığını bilmek istedim böle bir imkan var mı açılıabiliomu ağ işletmenliği okuduğum için bunları bilmek istedim,
bence bu engelis aşamazsın, hayır msn bir kere bor mu ? yoksa her kafasına m-esen aşardı. O zaman nerede kaldı bunun emesenliği?
microsoft ürünü bir kere, hayata karşı samimi bir duruşu var, hayata karşı olmasa bile en azından bana saygılı. her oturum açtığımda abi çekiyor. gerçi yemini, suyunu, updatini vermesem sayıyla 1, yazıyla 2 gün suratıma bakmaz o kadar da nankör.
Boşver bence bu engeli aşmasanda olur ayırca o seni aşsın sen niye onu aşıyorsun? çok yüz verme ondan sonra webcamdı, mikrofondu isteği bitmez mazallah...
sadece merak tı ilerde yapabilirim inşş..
teşşekkür ederim ilginiz için
şöyle bi ihtimal var, tunneling yaparak aşabilirsin. onun da garantisi yok. ya da proxy falan kullanıcaksın.