| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| arkadaşlar buyrun dhcp ile ilgili kendim çektiğim videolar. hem server platformundan yapılması gerekenler hemde client ortamında yapılması gerekenler umarımm faydalı olur. ben okulumdaki sunumumda bunu sundum bi kitap hediye ettiler ![]() İçindekiler : dhcp_database_backup dhcp_kurulumu dhcp_relay_agent dhcp scope_içerigi dhcp scope_olusturma super_scope dhcp client dhcp client_class_id dhcp reservation DHCP Konfigurasyonu Eğitim Video'su İndirme Link'i http://rapidshare.com/files/10080488..._305_.rar.html |
| |||
| serhatcımm ben ezber yapmadım ezber yapmış olsaydım çoktan unutmuştum canımm ne ezberi sen ne diyosun yaa bu videoların hepsi onumde kitap vs bişiyolmadan çekılmıştir tamamen doğaçlama zaten kurduğum cumlelerden de anlaşılıyor ama sen dns i neysee kitabı da derste hocamızın dediği gibi 'sen çok çalıstın bu senın sen kuraya girme' sözü ne çağırıştırıyor yinede yorumun için teşekkürler Konu dogus tarafından (03-22-2008 Saat 18:24 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|