Cisco 3825
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
Cisco 3825

ELimde bir adet Cisco 3825 mevcut bu cihazı ilginçtir ortalama 24 saat çalıştıktan sonra konfigurasyonunu siliyor sizce nedeni ne olabilir ?

  1. #1
    winermute is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    124

    Default Cisco 3825

    ELimde bir adet Cisco 3825 mevcut bu cihazı ilginçtir ortalama 24 saat çalıştıktan sonra konfigurasyonunu siliyor sizce nedeni ne olabilir ?

  2. #2
    winermute is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    124

    Default

    Sıkıntı giderilmiştir.Sorun confeg-registerın 0x2142de kalmasından kaynaklıymış.

  3. #3
    Soul is offline Administrator
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,080

    Default



    peki neden config gidiyor elektik falanmı gidip geliyormus?
    www.cliguru.com

  4. #4
    winermute is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    124

    Default

    Quote Originally Posted by Soul View Post


    peki neden config gidiyor elektik falanmı gidip geliyormus?

    Hocam doğrusunu söylemek gerekirse orasını hala çözemedim lokasyonda ups var aslında enerjiyi upsden alıyoruz , bidaha resetlerse kendisini loglardan yakalacayam neden olduğunu yazarım sizlere.

  5. #5
    winermute is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    124

    Default

    Hocam Selamlar,

    Bu konuda çok ilginç bir durumla karşılaştık , hiç duymadım internettede bulamadım cevabını. Router 00.49 da kurulmuş gibi kendine reseti basıyor. aynı kabinetteki aynı ups den beslenen bir switche baktım o stabil olarak çalışıyor, ardından zaman ayarlı reload komutu varmı diye baktım varmış ancak cihazın üstünde tanımlı değil "Show reload " ve "reload cancel " komutlarını girdiğimde herhangi bir config set edilmedi diyor. Sizce başka neden varmıdır ya da donanımsalmıdır yazılımsalmı?

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts