Router 1760 SHDSL , PPP
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5
Router 1760 SHDSL , PPP

Merhabalar, 878 deki controller dsl 0 komutunu 1760 da bulamıyorum.Master veya slave yapmak için bunun yerine başka bir komut mu kullanmalıyım. Teşekkürler.

  1. #1
    ilkbar is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    4

    Default Router 1760 SHDSL , PPP

    Merhabalar,


    878 deki controller dsl 0 komutunu 1760 da bulamıyorum.Master veya slave yapmak için bunun yerine başka bir komut mu kullanmalıyım.

    Teşekkürler.

  2. #2
    Nexus is offline Administrator - Founder
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,994

    Default

    Cihazda SHDSL modül/kart var mı ?
    “Bir kez kaçar uçurtman, sonra gökyüzüne küser insan…”

  3. #3
    ilkbar is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    4

    Default

    Evet var. 878 le P2P yapmaya calısıyorum. 878 i yapılandırdım dilersen configi atabilirim.

  4. #4
    Nexus is offline Administrator - Founder
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,994

    Default

    Aslında modüler yapıdaki cihazlarda controller dsl olarak görünmesi gerekir.

    1760'ın show controllers komutu çıktısında ne görüyorsunuz ?

    Veya conroller ?

    Controller SHDSL olabilir...
    Last edited by Nexus; 09.04.2013 at 17:23.
    “Bir kez kaçar uçurtman, sonra gökyüzüne küser insan…”

  5. #5
    ilkbar is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    4

    Default

    cihaz yanımda degil, haftaiçi cevap vericem. teşekkürler

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts