Cisco 2801 Router
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9
Cisco 2801 Router

[first_post_30_words]

  1. #1
    gandalf_3466 is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    264

    Default Cisco 2801 Router


  2. #2
    Soul is offline Administrator
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,080

    Default

    baglantigin konsol hizini degistir hepsini dene bakalim
    www.cliguru.com

  3. #3
    gandalf_3466 is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    264

    Default

    Ayni, sekilde anlasilmayan karakterler geliyor.

  4. #4
    Soul is offline Administrator
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,080

    Default

    sen butun hizlari denedin mi tek tek?
    www.cliguru.com

  5. #5
    gandalf_3466 is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    264

    Default

    11500, 19200, 38400, 57600

    19200 de rommon a dustu sonra hemen anlasilmayan karakter dizisine geri donus yapti

  6. #6
    Hypnotic is offline Co Administrator
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    İstanbul
    Posts
    769

    Default

    Selam,

    Diğer network cihazlarına sorunsuz bir şekilde konsol ile bağlanabiliyor musunuz? Usb konsol converter driver'ında sorun yoksa Router flash'ında problem olabilir. Farklı bir flash ile denemek lazım yada aynı flashı başka bir routerda denemek lazım maalesef.
    //
    Ben senin beni pingleyebilme ihtimalini sevdim.
    Ben seninle bir gün bir debug çıktısında,
    Ben seninle sadece bilmek zorunda kalanların bildiği bir routing tablosunda olabilme ihtimalini sevdim.
    //

  7. #7
    gandalf_3466 is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    264

    Default

    Quote Originally Posted by Oruç Akpınar View Post
    Selam,

    Diğer network cihazlarına sorunsuz bir şekilde konsol ile bağlanabiliyor musunuz? Usb konsol converter driver'ında sorun yoksa Router flash'ında problem olabilir. Farklı bir flash ile denemek lazım yada aynı flashı başka bir routerda denemek lazım maalesef.
    putty kullaniyorum ve diger sw veya router larda sorun yok. Rollover kablo kullaniyorum console baglanmak icin. USB driver i derken ne demek istediniz? Flash cards icinde ios u alip baska bir flash card ile denerim fakat console a ulasamiyorum ki?

  8. #8
    gandalf_3466 is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    264

    Default

    SYS PWR'in yesil yanip sonmesi hardware hatasi mi demekti?

  9. #9
    Nexus is offline Administrator - Founder
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1,994

    Default

    Burası sana fikir verebilir.

    Senin durum Sys Pwr Led Blinking Green durumuna çok benziyor..
    “Bir kez kaçar uçurtman, sonra gökyüzüne küser insan…”

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts