CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

+ Konuyu Cevapla
Toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arasındakiler gösteriliyor.
Rommon Mode

Cisco 800 series router ım var rommon dan ios atarken ayarlarında yanlışlık yaptım. Routerım ne rommonda düşüyor nede user mod a düşüyor _ işaret çıkıyor sadece yardım eder misiniz ?

ozgurmuhtar Guest

Standart Rommon Mode

Cisco 800 series router ım var rommon dan ios atarken ayarlarında yanlışlık yaptım. Routerım ne rommonda düşüyor nede user mod a düşüyor _ işaret çıkıyor sadece yardım eder misiniz ?Adsız.jpg

lDuncl isimli Üye şuanda  online konumundadır Administrator lDuncl is an unknown quantity at this point

Konsoldan bağlı olduğuna emin misin ?

NE şekilde bağlandığın hakkında biraz bilgi verir misin ?

cbir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Member cbir is on a distinguished road

hard reset olayi vardi bu router da galiba icinde jumper var yaninda yaziyordu, aynisindan bende de var benimde basima gelmisti resetlemistim ama emin degilim. kolay gelsin.

mirac60 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Member mirac60 is on a distinguished road

arkadaşlar cisco 878 router var concole ile bağlı rommon mod geliyor direk nasıl düzelte bilirim

gandalf_3466 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member gandalf_3466 is on a distinguished road

Alıntı mirac60 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar cisco 878 router var concole ile bağlı rommon mod geliyor direk nasıl düzelte bilirim
    Rommon a dusuyorsan Router Post isleminden sonra bootloader ile IOS u bulamiyordur muhtemelen.
    Rommon da iken tftp ile IOS atmanin nasil oldugu anlatilmisti.

+ Konuyu Cevapla

Bu Konu İçin Etiketler