Cisco WAG120N
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Toplam 12 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
Like Tree1Likes
Cisco WAG120N

Merhaba arkadaşlar.. Dün Cisco Wireless-N Home ADSL2+ Modem Router WAG120N model bir modem aldım. 3 adımda basit bir kurulumu var dediler fakat modemi zor kurdum. Kurdum fakat sadece kablolu bir

  1. #1
    Themys isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2011
    Mesajlar
    3

    Standart Cisco WAG120N

    Merhaba arkadaşlar..
    Dün Cisco Wireless-N Home ADSL2+ Modem Router WAG120N model bir modem aldım. 3 adımda basit bir kurulumu var dediler fakat modemi zor kurdum. Kurdum fakat sadece kablolu bir şekilde internete girebiliyorum. Kablosuz ayarlarını yapamadım. Sitesindede Türkçe yardımı yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

  2. #2
    trunkmode isimli Üye şimdilik offline konumundadır Administrator
    Üyelik tarihi
    Jun 2008
    Mesajlar
    1,331

    Standart

    Linkten kurulumu gerçekleştirirmisiniz

    Library Search

  3. #3
    Themys isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2011
    Mesajlar
    3

    Standart

    trunkmode çok teşekkür ederim sağol. Fakat ben modeme şifre koyamıyorum. Modeme şifre koymaya kalktığımda internet bağlantısı kopuyor ve tekrar bağlanamıyorum. Bilgisayarımda kablosuz bağlantı bul dediğimde modemimin isminin yanında kırmızı bir çarpı işareti çıkıyor.Şifreyi kaldırdığımda tekrar internete giebiliyorum fakat ben modeme şifre koymak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

  4. #4
    Themys isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2011
    Mesajlar
    3

    Standart

    arkadaşlar bana bu konuda yardım edebilecek kimse yok mu??? modeme şifre koyamıyorum..

  5. #5
    trunkmode isimli Üye şimdilik offline konumundadır Administrator
    Üyelik tarihi
    Jun 2008
    Mesajlar
    1,331

    Standart

    Lütfen biraz gayretli olalım , birşeyler araştırmak yeni şeyler öğrenmeye kapı açar. Daha önce resimli anlatım linki vermiştik. Aynı resimden Wireless Security kısmına gireceksiniz.
    Buyrun resimde gösterdim....


  6. #6
    ebfo45 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2009
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    386

    Standart

    Bir arkadaşta da vardı bu modemden ve ara birimi Türkçe sanki. Nasıl yapılacağı anlatılmış zaten.

  7. #7
    trunkmode isimli Üye şimdilik offline konumundadır Administrator
    Üyelik tarihi
    Jun 2008
    Mesajlar
    1,331

    Standart

    Türkçede olsa biraz ilgi ve istek gerekiyor Hocam.

  8. #8
    obylmz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2011
    Mesajlar
    6

    Standart

    merhabalar benimde buna benzer sıkıntım var öodemimin kablosuz ayarlarını yapamıyorum

  9. #9
    obylmz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2011
    Mesajlar
    6

    Standart

    bana yardımcı olabilirmisiniz

  10. #10
    deoset89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Member
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    61

    Standart

    Alıntı obylmz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar benimde buna benzer sıkıntım var öodemimin kablosuz ayarlarını yapamıyorum

    Merhabalar; Modeminizin modelini tam olarak yazın lütfen...

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok