Cisco WAG120N
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
Like Tree1Likes
Cisco WAG120N

Merhaba arkadaşlar.. Dün Cisco Wireless-N Home ADSL2+ Modem Router WAG120N model bir modem aldım. 3 adımda basit bir kurulumu var dediler fakat modemi zor kurdum. Kurdum fakat sadece kablolu bir

  1. #1
    Themys is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3

    Default Cisco WAG120N

    Merhaba arkadaşlar..
    Dün Cisco Wireless-N Home ADSL2+ Modem Router WAG120N model bir modem aldım. 3 adımda basit bir kurulumu var dediler fakat modemi zor kurdum. Kurdum fakat sadece kablolu bir şekilde internete girebiliyorum. Kablosuz ayarlarını yapamadım. Sitesindede Türkçe yardımı yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

  2. #2
    trunkmode is offline Administrator
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,331

    Default

    Linkten kurulumu gerçekleştirirmisiniz

    Library Search

  3. #3
    Themys is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3

    Default

    trunkmode çok teşekkür ederim sağol. Fakat ben modeme şifre koyamıyorum. Modeme şifre koymaya kalktığımda internet bağlantısı kopuyor ve tekrar bağlanamıyorum. Bilgisayarımda kablosuz bağlantı bul dediğimde modemimin isminin yanında kırmızı bir çarpı işareti çıkıyor.Şifreyi kaldırdığımda tekrar internete giebiliyorum fakat ben modeme şifre koymak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

  4. #4
    Themys is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3

    Default

    arkadaşlar bana bu konuda yardım edebilecek kimse yok mu??? modeme şifre koyamıyorum..

  5. #5
    trunkmode is offline Administrator
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,331

    Default

    Lütfen biraz gayretli olalım , birşeyler araştırmak yeni şeyler öğrenmeye kapı açar. Daha önce resimli anlatım linki vermiştik. Aynı resimden Wireless Security kısmına gireceksiniz.
    Buyrun resimde gösterdim....


  6. #6
    ebfo45 is offline Senior Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    İstanbul
    Posts
    386

    Default

    Bir arkadaşta da vardı bu modemden ve ara birimi Türkçe sanki. Nasıl yapılacağı anlatılmış zaten.

  7. #7
    trunkmode is offline Administrator
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,331

    Default

    Türkçede olsa biraz ilgi ve istek gerekiyor Hocam.

  8. #8
    obylmz is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    6

    Default

    merhabalar benimde buna benzer sıkıntım var öodemimin kablosuz ayarlarını yapamıyorum

  9. #9
    obylmz is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    6

    Default

    bana yardımcı olabilirmisiniz

  10. #10
    deoset89 is offline Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    İstanbul
    Posts
    61

    Default

    Quote Originally Posted by obylmz View Post
    merhabalar benimde buna benzer sıkıntım var öodemimin kablosuz ayarlarını yapamıyorum

    Merhabalar; Modeminizin modelini tam olarak yazın lütfen...

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts