Cisco 887 Adsl Router Password Sorunu
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 6 sonuçtan 1 ile 6 arasındakiler gösteriliyor.
Cisco 887 Adsl Router Password Sorunu

Merhaba Arkadaşlar; Cisco 887 Adsl Hyper Terminal ' den bağlıyım. Router> Enable Password soruyor. Modemi daha yeni aldım. Ne şifres girmem gerekir. Cisco girdim olmadı. 3 kere denedim . Bad

  1. #1
    subzero isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2010
    Mesajlar
    9

    Question Cisco 887 Adsl Router Password Sorunu

    Merhaba Arkadaşlar;


    Cisco 887 Adsl Hyper Terminal ' den bağlıyım.

    Router> Enable

    Password soruyor. Modemi daha yeni aldım. Ne şifres girmem gerekir. Cisco girdim olmadı. 3 kere denedim . Bad password döndü.

  2. #2
    irony isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    914

    Standart

    Merhaba kucuk harflerle cisco yu denediniz mi?

  3. #3
    subzero isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2010
    Mesajlar
    9

    Standart

    50 ' ye yakın şifre denedim. Hiçbiri olmadı . 887 Serisinde defualt olarak gelen şifreler muamma.

    Teşekkürler.

  4. #4
    mely isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Oct 2008
    Bulunduğu yer
    Istanbul
    Mesajlar
    326

    Standart

    ilk harfi büyük şekilde " Cisco " dene.

    Olmadı password recovery yap..

    Kolay Gelsin..

  5. #5
    irony isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    914

    Standart

    Peki cihazin kutusundan bi manual cikti mi? Belki orada yaziyordur default sifresini. En son care Mely' nin de dedigi gibi password recovery.

  6. #6
    subzero isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2010
    Mesajlar
    9

    Standart

    Sonucu Reset atarak vardım arkadaşlar . İlk defa cisco kuruyorum. Cisco ' da https ile ayar tam bir sıkıntı . Acilen derinlemisne komutları araştırmam lazım.

    Teşekkür Ederim ..

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok