CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

Forum Mobil Sürümü Aktif Edilmiştir  
+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 2. Sayfa BirinciBirinci 12
Toplam 17 sonuçtan 11 ile 17 arasındakiler gösteriliyor.
Cisco RV042 VPN Router

512 kbps yazan yere internet bağlantı hızlarını yazarsan iyi olur.Trendmicro nun routerı ağırlaştıracağını düşünüyorum,bu nedenle tavsiye etmiyorum. upload için extra bir ayara ihtiyacın yok

  1. #11
    alpagut isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member alpagut is on a distinguished road
    Üyelik tarihi
    Aug 2010
    Mesajlar
    3

    Standart

    512 kbps yazan yere internet bağlantı hızlarını yazarsan iyi olur.Trendmicro nun routerı ağırlaştıracağını düşünüyorum,bu nedenle tavsiye etmiyorum. upload için extra bir ayara ihtiyacın yok

  2. #12
    Kalem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member Kalem is on a distinguished road
    Üyelik tarihi
    Aug 2010
    Mesajlar
    4

    Standart

    Yanıt için teşekkürler

    Qos ayarlamasını buradan mı yapıyoruz acaba proityi seçerek..

    http://i33.tinypic.com/k56hhc.jpg

    Ayrıca bazen msn oturumu açamıyorum anahtar bağlantı noktası hatası veriyor msn.

    Bu hatayı almamak için o listeye msnin kullandığı portlarımı eklemeliyiz. Eğer öyle ise cideo konuşmada balancing yapamayacak sanırım..

    Düzenleme: İki tane wan bağlantısı takılı olunca aşırı derece de yavaşlıyor bağlantı. Sayfayı 15 defa yenilememe rağmen giremedim.
    Sonunda tek bağlantıyı çekerek rahatça girebildim. O kadar para verdik cihaza aldığıma pişmanım.

    Lütfen yardımcı olurmusunuz ??
    Konu Kalem tarafından (23.08.2010 Saat 12:45 ) değiştirilmiştir.

  3. #13
    Kalem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member Kalem is on a distinguished road
    Üyelik tarihi
    Aug 2010
    Mesajlar
    4

    Standart

    Bu cihazı forumlarda log out sorunua neden oluyor.

    Sorun 80 numaralı portu tek wana aktararak çözülüyor fakat. O zamanda tek wanı kullanıyor. Bu şekilde kullanıldığında downloadda yük dengelemesi falan yapmıyor.

    Alacak arakadaşlar bunları bilerek alsın ben hiç faydasını göremedim cihazın.

    Tavsiye etmiyorum..

  4. #14
    zorkun isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member zorkun is on a distinguished road
    Üyelik tarihi
    Nov 2010
    Mesajlar
    1

    Standart

    Bir cihaz yapılmış. Evet çok güzel bir cihaz amaçlanan şeyler heyecan verici. Ancak mevcut VDSL 2 32 MB ve ADSL ( 8 MB) hızlarımızı tek bir cihazda birleştirdik. Ve sonuç hüsran. Live Messenger görüntülü arama çağrısı karşı tarafa ulaşmıyor. Denemediğimiz eklemediğimiz port kalmadı. Yapan arkadaşımız varsa eğer yedeklesin ayarlarınıda göndersin bi zahmet de şu nimetten bizde faydalanalım. Bu tip cihazlarda çoğalıp kullanılsın ki millet kaliteli internet erişimine sahiip olsun. Gerçekten verilen emek önemli. Biz şu ana kadar 3 Gündür çözemedik bu cihazla görüntülü görüşmeyi. TTNetin ayıbı örtülsün yavaş internet zulmü bisin...
    Teşekkürler

  5. #15
    sekoloji isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member sekoloji is on a distinguished road
    Üyelik tarihi
    Aug 2010
    Mesajlar
    1

    Standart

    yardım edebilecek arkadaş varmı ) kurulum için

  6. #16
    dreamwalker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member dreamwalker is on a distinguished road
    Üyelik tarihi
    Nov 2010
    Mesajlar
    1

    Standart

    2 modemi makinalara bölün anamakinalarınızı bu ip havuzu dışında bırakın download problemi olmaz. kafeler için söylüyorum.30 makinanız var diyelim 1 5 arasını birinci wana diğer 15 i 2 ci wana yönlendirin tabi böyle yapmakla 2 hattın hızını bulamayacaksınız ama forum ve msn sorunları olmayacak tabi 80 portunu acın yine.bir hat gittiğinde diğeri devreye giriyor modemleri makinalara bölmenize rağmen bu güzel..ama anamakinanızı verdiğin bu ip havuzu dışında bırakın full hızı göreceksiniz su an ben kullnıyorum..full download yapıyorum buda benim için yeterli

  7. #17
    tuncayeren isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member tuncayeren is on a distinguished road
    Üyelik tarihi
    May 2011
    Mesajlar
    2

    Standart 10/100 4-port VPN Router İnternette Kopya Sorunu yaşıyorum

    Slm Arkadaşlar 10/100 4-port VPN Router cihazını aldım gerekli adls ayarlarını yaptığım halde bazen çok güzel giriyor ama sık sık internette kopma sorunu yaşıyorum yardımcı olabilirmisiniz acaba

+ Konuyu Cevapla

Bu Konu İçin Etiketler

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok