Modemden Router'a Gelen Paketlerin Yönlendirilmesi
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, kısa bir süre sonra " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle yenilenen sitemizde katılıma devam edebileceksiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arasındakiler gösteriliyor.
Modemden Router'a Gelen Paketlerin Yönlendirilmesi

Arkadaşlar Modem den Router a Gelen Paketlerin, Eğer Modemden Gelen Paket 8080 Nolu Porttan Gelmişse .......... ip Nolu Bİlgisayara Yönlendirilmesi İçin Hangi Kodları Kullanmamız Gerekiyor. Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim

  1. #1
    ispirdh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2009
    Mesajlar
    13

    Thumbs up Modemden Router'a Gelen Paketlerin Yönlendirilmesi

    Arkadaşlar Modem den Router a Gelen Paketlerin, Eğer Modemden Gelen Paket 8080 Nolu Porttan Gelmişse .......... ip Nolu Bİlgisayara Yönlendirilmesi İçin Hangi Kodları Kullanmamız Gerekiyor.

    Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim ...

  2. #2
    x25
    x25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2007
    Mesajlar
    331

    Standart

    Merhaba

    Sorunuz çerçevesi çok geniş ama ifade de bazı eksiklikler var

    marka ?
    bağlantı şekli ve tipi?
    amaç ?

    gibi terimlerin karşılığı yok

  3. #3
    ispirdh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2009
    Mesajlar
    13

    Standart

    Firewall Markası Cisco Pix 506E , Modem Markası DATRON, Modem Yönlendirme de Problem yok... Amaç Yerel Bir PC i İnternete Açmak.
    Daha AÇık Bir İfadeyle İnternetten Laboratuar Sonuçlarını Almak İçin Hastanemizdeki Yerel Bir Bilgisayarı İnternete Açmamız Lazım. Yerel Pc nin IIS den 8080 nolu Porttan Site Bağlantısını Sağlaması İçin Rotur da Yerel Pc e Yönlendirme Yapmak Gerekiyor. Sorun Tam Olarak bu ...

  4. #4
    muratymurat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    158

    Standart

    siz static port nat dan basediyorsunuz
    nat ın içinde global ip port ve local ip
    napt veya pat olarakta bakabılırsın

  5. #5
    ispirdh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2009
    Mesajlar
    13

    Standart

    Bu Konuyla İlgili Bir Kaç Başlık var Forumda Fakat o Başlıklarda da Tatmin Edici Bir Cevap Bulamadım.
    Firewall Tipi : Cisco Firewall Pix 506E
    Modem İp Si : xxx.xxx.xxx.xxx
    Firewall İp si : 10.10.10.1
    Pc İp Si : 10.10.10.200
    Port No : 8080

    Router 8080 Nolu Porttan Gelen Verileri 10.10.10.200 İp Nolu Pc e Aktaracak...

    Yardımlarınızı Bekliyorum. Teşekkürler...

  6. #6
    GhoSt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,664

  7. #7
    x25
    x25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2007
    Mesajlar
    331

    Standart

    Merhaba ;

    Teknik anlamda talep ettiğiniz bilgi sektorde tamamen danışmanlık gerekecek ve belli bir emeğin karşılığı olacak şekilde ücretlendirilerek size çözüm sunulacaktır.
    Ancak CiscoTR olarak üyelerimize belli uzmanlık dallarında yaşadıkları sıkıntıları gidermek üzere bilgilerimizi sonuna kadar paylaşmaktayız.Kesinlikle problem çözme ve iş yaptırma sınırlarımız bellidir.Eğerki "nat" "routing" "port forwading" gibi teknik konularda takıldığınız bir durum varsa sonuna kadar yardımcı olacağımızdan emin olabilirsiniz.Bunun dışında ki beklentirlerinizi maalesef karşılayamıyoruz.


    Saygılarımla...

  8. #8
    ispirdh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2009
    Mesajlar
    13

    Standart

    x25 Öncelikle Teşekkür Ederim Yardımlarınız İçin. Dikkat Edersen Ben burada Sizden Cisco Firewall Yönlendirmesinde yardım İstedim. Zaten Diğerlerini Yapabilecek düzeydeyim. Sorunu Anlamanız Açısından Açık Yazmıştım. Benim Sizden Bir beklentim yok Ayrıca eğer ben bu Cisco Firewall ı Halledemezsem Başka Bi Firewall Satma Peşindeler Otomasyon Firması. Benim Uğraşım bu yüzden zaten.
    Konu ispirdh tarafından (02.10.2009 Saat 09:34 ) değiştirilmiştir.

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok