Cisco ASA Firewall, Site-to-Site VPN
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 12 SonuncuSonuncu
Toplam 14 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
Cisco ASA Firewall, Site-to-Site VPN

merhaba arkadaşlar 2 Cisco ASA Firewall arasında Site to Site VPN konfigurasyonu yapmaya çalışıyoruz ama (solaristen-cisco swicth i görmem lazım) bir türlü başarı sağlayamadım. Acaba konfigürasyonda bir bacağı atlamış olabilirmi

  1. #1
    bogacdag isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    13

    Unhappy Cisco ASA Firewall, Site-to-Site VPN

    merhaba arkadaşlar
    2 Cisco ASA Firewall arasında Site to Site VPN konfigurasyonu yapmaya çalışıyoruz ama (solaristen-cisco swicth i görmem lazım) bir türlü başarı sağlayamadım. Acaba konfigürasyonda bir bacağı atlamış olabilirmi . VPN Konfigurasyonunda bana yardımcı olur musunuz
    teşekkürler

  2. #2
    kozalak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    457

    Standart

    ASDM ile mi konfigürasyon yaptınız? bir de vpn içerisinde routing olayını yaptınız mı?

  3. #3
    bogacdag isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    13

    Standart

    evet ASDM den yaptım, routing ve acl leri de oluşturdum, karşı taraf benim int. bacağımı trace liyebiliyorken ben yapamıyorum

  4. #4
    kozalak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    457

    Standart

    acl lerde sorun olabilir karşı taraf sana gelip sen gidemiyosan.

  5. #5
    bogacdag isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    13

    Standart

    size screen shoot unu nasıl göndersem acl lerde any any olarak biliyorum ama pek ustasıda değilim tabi ?

  6. #6
    kozalak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    457

    Standart

    imageshack.us a koyabilirsin. ama networkün yapısını da bilmemiz lazım az çok.

  7. #7
    bogacdag isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    13

    Standart

    anlatayım da , mesaiyi yedik hafta sonu bug ederim sizi bol bol , mahsuru olmazsa

  8. #8
    kozalak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    457

    Standart

    burdaysak neden olmasın
    sitede de bi makale mevcut ona bak istersen

    http://www.ciscotr.com/makaleler-cis...syonu-sdm.html

    router-asa pek farkedeceğini sanmıyorum temel olarak.

  9. #9
    bogacdag isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    May 2009
    Mesajlar
    13

    Standart

    evet sanırım ip-sec de çuvallıyoruz , tünel çalışıyor ama data bağlantısını geçiremiyoruz.asa nın asdm i daha basitce, ayrıntısız ipsec de next next leri tükeniyor. X net den X e telnet için izin vermem gerekiyor.

  10. #10
    irony isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    914

    Standart

    Merhaba,

    ASDM ' de monitoring alanindaki loglari incelediniz mi? Size problem ile ilgili ipucu verecektir. Loglari gonderirseniz kesin bir cozum bulabiliriz.

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok