Dynagen Dynamips Kurulumu - Sayfa 2
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, kısa bir süre sonra " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle yenilenen sitemizde katılıma devam edebileceksiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 Sayfadan 2. Sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 26 sonuçtan 11 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.
Dynagen Dynamips Kurulumu

aynen hepsi için yapıyorum. Ama 5 tane acınca cıldırıyor Her dakkika eve bağlanamıyorum iş yerinde serbest olunca yada herhangi bir yerde acıyorum ama nedense işlemci %100 oluyor. var sa trik

  1. #11
    Cyrusquafir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2007
    Mesajlar
    117

    Standart

    aynen hepsi için yapıyorum.
    Ama 5 tane acınca cıldırıyor
    Her dakkika eve bağlanamıyorum iş yerinde serbest olunca yada herhangi bir yerde acıyorum ama nedense işlemci %100 oluyor.
    var sa trik yerler söyleyin bizde memnun olalım
    teşekkürler...

  2. #12
    kozalak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    457

    Standart

    2.16ghz işlemci core2duo mu yoksa normal centrino mu? centrino ise normal.
    çift çekirdekli bi işlemci ve 2gb ram istiyor rahat çalışmak için bu program.
    ayrıca bi router a idle pc yaptıgında bi daha yapmana gerek kalmıyor. kaydediyor olması lazım. tabi o model router için.
    10-15 router da linux üzerinde açılıyo sanırım.

  3. #13
    ercanusa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    513

    Standart

    Aynen eğer core2duo değilse normaldir.Benim pc biraz eski p4 1.7Ghz işlemci ve 1gb ram var.En fazla 6 router çalıştırabiliyorum

  4. #14
    Cyrusquafir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2007
    Mesajlar
    117

    Standart

    p 4 1.7 diyosun ve 1gb ram var diyorum bu halde işlemci % de kaçta ?
    %150 çalışma lazım
    core2duo ve 2 gb ram ile ne kadar router acabiliyorsun ?

  5. #15
    ercanusa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    513

    Standart

    Bütün çalışmalarımda 5 router kullanıyorum ve her türlü uygulamayı yapmak için bu 5 router yeterli oluyor.Ne kadar işlemci dersen biraz ürkütücü istersen kendi gözlerinle gör daha iyi;

  6. #16
    Cyrusquafir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2007
    Mesajlar
    117

    Standart

    inanırmısın bir router çalıştırıyorum %100 cıkıyor ama sonra %80 lere iniyor.
    Ve bu 5 routera cıkınca %100 oluyor bende SecurCRT ile çalıştırıyorum.
    Senin bilgisayar notebook mu desktopmu ?

  7. #17
    ercanusa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    513

    Standart

    Masaüstü bilgisayar, sanırım ayarları yaparken yanlışlık yapıyorsun.İdlepc nin nasıl ayarlandığını iyi biliyormusun.İdlepc yaptıktan sonra çıkan değerlerden yanında * işareti olanı seçeceksin.

  8. #18
    kozalak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    457

    Standart

    ya ben de bi soru sorayım. pix firewall (pix701) emule etmeye çalıştım ama console yapamıyorum. bağlantıyı reddetti diyor. yapmam gereken bişe mi var acaba?

  9. #19
    ercanusa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    513

    Standart

    Pix ios'ini tanıttınmı birde gns3 de mi yapıyorsun

  10. #20
    kozalak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    457

    Standart

    evet tanıttım. tanıtmasam eklenmez zaten =) ama ios 5mb bişeydi acaba yanlış bi ios ya da bozuk bi ios mi diye şüphe ettim.

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok