Router Komutları ve Modları - Sayfa 3
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, kısa bir süre sonra " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle yenilenen sitemizde katılıma devam edebileceksiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 6 Sayfadan 3. Sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu
Toplam 58 sonuçtan 21 ile 30 arasındakiler gösteriliyor.
Router Komutları ve Modları

Gerçekten yeni başlayanlar için çok iyi bir döküman olmuş,oldukça anlaşılır. Teşekkürler.

  1. #21
    Tracer Guest

    Standart

    Gerçekten yeni başlayanlar için çok iyi bir döküman olmuş,oldukça anlaşılır.
    Teşekkürler.

  2. #22
    laconic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Bulunduğu yer
    ist
    Mesajlar
    6

    Standart

    Ellerinize sağlık...teşekkürler.

  3. #23
    pyshco61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Bulunduğu yer
    TüRKiYE/BURSA
    Mesajlar
    12

    Standart Selam

    Ellerine sağlık hocam, teşekkürler.

  4. #24
    consiglier isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    4

    Standart

    teşekkürler çok güzel bir döküman,benim gibi yeni ciscocular için çok yararlı
    ama benim şöyle bir sorunum var
    cisco<config>interface serial0/0 komutunu çalıştırdığımda
    % invalid input detected at '^' marker mesajını alıyorum
    neyi yanlış yapıyorum
    teşekkürler

  5. #25
    ercanusa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    513

    Standart

    Komutu bitisik yazdigin icin olabilir.Su sekilde dene interface serial 0/0
    kolay gelsin

  6. #26
    AcLMasteR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Administrator
    Üyelik tarihi
    Jan 2008
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,193

    Standart

    o slot ta interface takılı olmayabilir
    The day that never comes

  7. #27
    ercanusa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    513

    Standart

    Sanirim yanlis modda yaziyorsun.Once "enable" enter ardindan "conf ter" enter daha sonra komutu yaz calisir.

  8. #28
    consiglier isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    4

    Standart

    Modda sorun yok,sadece soruyu yazarken # i unutmuşum.
    bitişik beya ayrı olarak tüm olasıkları denedim. Yime aynı hatayı veriyor...
    ama sorun sdttn_582'in dediği gibi olabilir çünkü ...# interface fastethernet komutunu çalıştırabiliyorum.
    Ben bu işlemi gerçek router üzerinde değil de dynamips üzerinde yapıyorum sorun ondan kaynaklanabilir sanırım?
    bunu da baştan yazmam gerekiyordu ama acemilik işte...
    eyvallah
    Konu consiglier tarafından (10.02.2009 Saat 11:07 ) değiştirilmiştir.

  9. #29
    ercanusa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    513

    Standart

    Merak edip denedim soyledigin hata nasil olusur diye.Farkli bir modda yazinca
    % invalid input detected at '^' hatasini aldim.Ama dedigin gibi farkli bir slot oluncada ayni hatayi veriyor.
    Enable modda "show ip interface brief" yazarak hangi interfacelerin oldugunu gorebilirsin.
    Kolay gelsin
    Konu ercanusa tarafından (10.02.2009 Saat 11:42 ) değiştirilmiştir.

  10. #30
    consiglier isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Feb 2009
    Mesajlar
    4

    Standart

    dikkat ettiysen # in başında ... var yani burda ... = router<config> oluyor
    ...# tek başına bir komut olarak anlaşılabileceği aklıma gelmedi
    yazmadım o yüzden ,merak etmene,araştırmana gerek yok hocam
    konuyu çok uzattım o yüzden screen shot u ekliyorum buraya

    eyvallah

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok