![]() | | |
ilker61 Nickli Üyeden Alıntı Teessüf ederim Akın.Soruyu bilecek olan arkadaş hayatında kaç kez SDH kurulumu görmüş.En azından tecrübe edinir O zaman iş değişir. Şimdi cazip olmaya başladı
Aslında ödül olarak şu da olabilir diye düşündüm.CCNA veya CCNP CBT Eğitim videoları.Orjinali değil tabi ki
Çünkü, bu eğitim videolarına ulaşmak internetten kolay gibi gözükse de ,herkesin internet bağlantısı sonuçta hızlı değil ve de kota problemi oluyor.Dolayısıyla aslında bu da bir ödül olarak düşünülebilir gibime geliyor.Hala ortada soru falan yok ama eğer bu yarışma olacaksa ve de ödüllerden biri de bu eğitim videoları olursa,eğitim videoları CD'leri benden.
Konu dağılmadan müdahale edeyim dedim , Ceyhun Hoca soruları hazırlasın. Topolojisini ve istenilen görevleri sorular halinde yazsın ne dersiniz uygunsa hemen başlayalım.
süper olur
Aralık 19 dan itibaren (Yarın) başlayacak,
oldukça yogun ve uzun bir CCIP + CCIE egitime katılcam ( kısmen asistanlık edecem )
kafamda zaten bir sürü soru işareti var !
en acayiplerini CISCOTR de paylaşıp ortalıgı karıştırma niyetindeyim ...
Mehmet Ceyhan YAĞLI
I learn, I teach
www.mcyagli.com
Bahsettiğim setten kargo gönderme ücreti dahil ayarlayabilirim. Çizgi Elektronik sponsor olur. Onun dışında voucher olsa süper olurdu.