Cisco PIX 501 Firewall Reset
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arasındakiler gösteriliyor.
Cisco PIX 501 Firewall Reset

Elimde PIX 501 var ve kullanıcı adı şifresini hatırlamıyorum bu cihazı fabrika ayarlarına nasıl getirebilirim nasıl resetleyebilirim ya da şifresini nasıl kırabilirim yardımcı olur musunuz ?

  1. #1
    dnmpa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    4

    Arrow Cisco PIX 501 Firewall Reset

    Elimde PIX 501 var ve kullanıcı adı şifresini hatırlamıyorum bu cihazı fabrika ayarlarına nasıl getirebilirim nasıl resetleyebilirim ya da şifresini nasıl kırabilirim yardımcı olur musunuz ?

  2. #2
    root isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator
    Üyelik tarihi
    Jun 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,409

  3. #3
    dnmpa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    4

    Standart

    Hocam sağol da burdakileri yaptım ben bir sonuç elde edemedim.bu kesin çözüm müdür ? başka yolu yokmu ?

  4. #4
    root isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator
    Üyelik tarihi
    Jun 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,409

    Standart

    nasil edemedin? burada yaptigin ne sonuc verdi? sifreyi resetleyemedin mi?

  5. #5
    dnmpa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    4

    Standart

    pix e bağlandığım zaman user mode da o verdiğiniz linkteki PIX Without a Floppy Drive bölümünün altındaki komutları çalıştıramıyorum.

    internetFW> interface 0
    Type help or '?' for a list of available commands.
    Konu dnmpa tarafından (06.12.2008 Saat 23:34 ) değiştirilmiştir.

  6. #6
    dnmpa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    4

    Standart

    yardımcı olabilecek yokmu internetten deli gibi araştırdım ama orda söylenen hiç bir şeyi uygulayamıyorum !

    monitor>interface 0
    0: i8255X @ PCI(bus:0 dev:13 irq:10)
    1: i8255X @ PCI(bus:0 dev:14 irq:7 )

    Using 0: i82559 @ PCI(bus:0 dev:13 irq:10), MAC: 0050.54ff.82b9
    monitor>address 10.21.1.99
    address 10.21.1.99
    monitor>server 172.18.125.3
    server 172.18.125.3
    monitor>file np52.bin
    file np52.bin
    monitor>gateway 10.21.1.1
    gateway 10.21.1.1
    monitor>ping 172.18.125.3
    Sending 5, 100-byte 0xf8d3 ICMP Echoes to 172.18.125.3, timeout is 4 seconds:
    !!!!!
    Success rate is 100 percent (5/5)
    monitor>tftp
    tftp [email protected] via 10.21.1.1...................................
    Received 73728 bytes

    Cisco Secure PIX Firewall password tool (3.0) #0: Tue Aug 22 23:22:19 PDT 2000
    Flash=i28F640J5 @ 0x300
    BIOS Flash=AT29C257 @ 0xd8000

    Do you wish to erase the passwords? [yn] y
    Passwords have been erased.

    Rebooting....


    pix e terminal ile bağlanıyorum karşıma direk internetFW> ekranı çıkıyor bu komutları yazamıyorum HELP yazdığım zaman ;

    At the end of show <command>, use the pipe character '|' followed by:
    begin|include|exclude|grep [-v] <regular_exp>, to filter show output.

    enable Turn on privileged commands
    help Help list
    login Log in as a particular user
    logout Exit from current user profile, and to unprivileged mode
    pager Control page length for pagination
    quit Quit from the current mode, end configuration or logout


    anlayacağınız burada takılıp kalıyorum yokmuu yardımcı olabilecek ???

  7. #7
    GNZ Guest

    Standart

    Immediately after you power on the PIX Firewall and the startup messages appear, send a BREAK character or press the ESC key. The monitor> prompt is displayed. If needed, type ? (question mark) to list the available commands.

    Selam, yukarıda yazan işlemi atlamışsın, önce monitor moduna geçmen gerekiyor ki bu komutları uygulayabilesin.

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok