Packet Tracer - Sayfa 3
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, kısa bir süre sonra " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle yenilenen sitemizde katılıma devam edebileceksiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 Sayfadan 3. Sayfa BirinciBirinci 123
Toplam 30 sonuçtan 21 ile 30 arasındakiler gösteriliyor.
Packet Tracer

Packet tracer 5 'i kullan daha fazla komut destekler Dökümanlar ERCAN DOĞAN

  1. #21
    ercanusa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    513

    Standart

    Packet tracer 5 'i kullan daha fazla komut destekler

    Dökümanlar ERCAN DOĞAN

  2. #22
    kozalak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    457

    Standart

    ya da gns3 kullan ya da dynamips

  3. #23
    ercanusa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    513

    Standart

    Ya bırak gns3'ü görüyorum forumda sürekli hata veriyor.Ben 5-6 aydır dynamips kullanıyorum daha bir gün hata verdiğini görmedim.
    Dynamips'i sevelim sevdirelim

  4. #24
    waiter100 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2009
    Mesajlar
    10

    Standart Bitirme Projesi

    Arkadaşlar iyi akşamlar,
    Ben bitirme ödevi olarak KAblosuz Ağlarda Yönlendirme Protokolleri ve Tıkanıklık Denetimi ve Simulasyonu konusunu aldım. İlgili simulasyonu PACKET TRACER ile yapabilirsin dediler. Ama ben programın full versiyonunu bulamadım. Öğrencinin gücünün yeteceği birşeyse parayla orj. alayım dedim ama bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
    Bir de tezim ile ilgili simulasyonu bu programla yapabilir miyim? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

  5. #25
    kozalak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    457

    Standart

    forumda aratırsan packet tracerı bulursun
    ama wireless çalışma yapılabiliyo mu bilmiyorum.

  6. #26
    ercanusa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    513

    Standart

    Alıntı waiter100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar iyi akşamlar,
    Ben bitirme ödevi olarak KAblosuz Ağlarda Yönlendirme Protokolleri ve Tıkanıklık Denetimi ve Simulasyonu konusunu aldım. İlgili simulasyonu PACKET TRACER ile yapabilirsin dediler. Ama ben programın full versiyonunu bulamadım. Öğrencinin gücünün yeteceği birşeyse parayla orj. alayım dedim ama bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
    Bir de tezim ile ilgili simulasyonu bu programla yapabilir miyim? Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
    Buyrun full versiyon packet tracer 5

    4shared.com - online file sharing and storage - download Packet Tracer 5.0.rar

    ---

    Packet Tracer Version 5.3.2 Download

    http://dosya.ciscotr.com/Cisco_Packe..._tutorials.exe

  7. #27
    waiter100 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2009
    Mesajlar
    10

    Standart

    Alıntı ercanusa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok sağol Hocam teşekkürler...

  8. #28
    deliDumrul Guest

    Standart

    5.2 ye eklenmiş olan yeni komutlar:


    http://www.cisco.com/web/learning/ne...OScommands.pdf

  9. #29
    frdgnj isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2012
    Mesajlar
    1

    Unhappy paket tracer router

    arkadaşlar meraba,
    ben de bu cisco konusunda çok iyi sayılmam kendimce birşeyler yapmak istiyorum ama şimdiye kadar çok da başarılı olamadım.sorunum şu
    bir router ın fast ethernet portlarını nasıl kodlayacığımı bilmiyorum örneğin switchde trunk veya access yapıyoruz bildiğim kadarıyla ama roter ın bir portuna ip veriyorum örn :fas et. 1/0 enter yaptığım zaman alta ... fas et. 1/0.10 diye bir port açılıyor sanırım ???
    bu konuda yardımcı olabilrseniz sevinirim teşekkürler..

  10. #30
    garip isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2010
    Bulunduğu yer
    İstanbul
    Mesajlar
    10

    Standart

    Alıntı frdgnj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar meraba,
    ben de bu cisco konusunda çok iyi sayılmam kendimce birşeyler yapmak istiyorum ama şimdiye kadar çok da başarılı olamadım.sorunum şu
    bir router ın fast ethernet portlarını nasıl kodlayacığımı bilmiyorum örneğin switchde trunk veya access yapıyoruz bildiğim kadarıyla ama roter ın bir portuna ip veriyorum örn :fas et. 1/0 enter yaptığım zaman alta ... fas et. 1/0.10 diye bir port açılıyor sanırım ???
    bu konuda yardımcı olabilrseniz sevinirim teşekkürler..

    sayende konu hortlamış

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok