| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| ||||
| Merhaba böylesine bir soruya tatmin edici bir yanıt vermek pek de mümkün değil. Neden mi ? Packet Tracer 'i Defter - kalem'e benzetin. Boş bir defteriniz ve yazan bir kaleminiz var. Bunlarla ne yapabilirsiniz demek gibi bir şey bu ![]() Packet Tracer üzerinde 2600 Serisi bir Router'le Neler yapabiliriz ? Router ve Switch'de değişik mod'lar vardır. privileged mod , exec mod , interface mode , config mode vs. vs. gibi Bu mod'ların içinde ? ( soru işareti ) yazarak neler yapabileceğimizi görebilirsiniz.
__________________ Sitemize Girebileceğiniz Alan Adları www.cisco.gen.tr & www.ciscotr.net & www.ciscotr.com --- Cisco Sınavlarında %20 indirim kuponu almak almak için ![]() 7 Eylül 2008 İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığı / Isparta |
| ||||
| Öncelikle Türkçe Cisco Notları isimli dökümanı sakin kafayla sindirerek okumanızı öneririm. Bitirmek için değil anlamak için okumalısınız ![]() Döküman Link'i : Turkce Cisco Notlari - CCNA Dokumanlari ( Cisco Certified Network Associate ) Router ve Switch'ler'de bol bol soru işareti kullanmanızı tavsiye ederim ![]() Forum'da bazı konfigurasyon örneklerini incelemenizi önce aynısını , sonra benzerlerini yapmanızı , sürekli pratik yapmanızı tavsiye ederim. Anlamadığınız yeri sorabilirsiniz elbette... Ama soru sormadan evvel bile belli bir alt yapı kazanmak gerekli onu da bu dökümanla kazanabilirsiniz...
__________________ Sitemize Girebileceğiniz Alan Adları www.cisco.gen.tr & www.ciscotr.net & www.ciscotr.com --- Cisco Sınavlarında %20 indirim kuponu almak almak için ![]() 7 Eylül 2008 İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığı / Isparta |
| ||||
| Sagolun hocam ya.Cok dogru soylıyorsunuz.Soru sormal icin bile bi seyler bilmek lazım.Bi seyler Bilmek icinde o bi seylerle ugrasmam gerek. Ah iste hayatta hep kolay ne ise onlara basvurluyo.Bende onu denemeye calısmısdım. Neyse. Hemen yanıt verdıgınız icin cok tesekkurler. He bu arada bu forumda harika uzman kisiler var. Siz turkıye de miydiniz? Neyse ozel konulara girmiyeyim. tekrar tekrar tesekkurler........... |
| ||||
| Güzel görüşleriniz için teşekkürler. Özel sorularınızı forum'dan değil de PM ile sorabilirsiniz.
| ||||
| merhaba İlk once cevap verdıgınız ıcın sagolun Ben ccna-2 skills exam sınavına gırecemde.Bu yapı ile ilgili neler yapılabilir?bU yapıya bakınca ne anlamamız lazım.Daha dogrusu yapıdan ne gıbı sorular cıkabilir? Aslında tam olarak ne soracagımı da bılmıyorum ama.Şansımı denıyeyım dedım. ![]() Iyı gecelerKonu cisco_msa tarafından (07-01-2008 Saat 13:32 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|