| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Merhaba, Elimde Cisco 3845 ve ASA 5550 var, ASAnın iç tarafında serverlar ve kullanıcılar mevcut, dışa bakan bir bacağında routera bağlı internete erişim, diğer bacağında gene routera bağlı bölgeye erişim var. Routerın dışta olan internet bacağına TT' den hem internet hem bölgeler geliyor. Bölgeler ASA' dan geçtikten sonra internete çıkacak şekilde konf edilecek. Ben bağlantıları yaptım konfigürasyonu oluşturdum fakat ASA'nın arkasında iç taraftan internete çıkabiliyorum. ASA üzerinden bölgelere de erişebiliyorum ama ASA' nın iç tarafından bölgelere erişemiyorum. Aynı şekilde bölgelerden de ASA' nın iç tarafına geliş yok ama ASA' nın dış BOLGELER bacağına erişebiliyorum. Tahminimce router üzerinde bir route map yapmam gerekiyor ama kafamda tam bir yapı oluşturamadım, yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkurler. |
| |||
| Merhaba, Yapıyı tam olarak anlamadım ama sanırım ASA nın dış tarafta olmayan 2 bacağı arasında haberleşme sorunu var.. 2 interface aynı security level değerine sahipse haberleşemeyebilir. Aynı security level değerine sahip interface'lerin haberleşmesini istiyorsanız aşağıdaki komutu kullanabilirsiniz; ASA(config)# same-security-traffic permit inter-interface |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|