CISCO887VAG+7-K9 Router Wireless Hk.
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, artık " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle sitemizde katılıma devam edebilirsiniz.

+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
CISCO887VAG+7-K9 Router Wireless Hk.

Merhaba; Öğrenme amaçlı kullandığım CISCO887VAG+7-K9 Router'de Wireless özelliği bulunuyor. Wireless CCP üzerinden kurmaya çalıştım olmadı. CLI ortamında Wireless 'ı yapılandırma komutlarını bilen arkadaşlar paylaşabilir mi? Şimdiden desteğiniz için tşk. ediyorum.

  1. #1
    zulkuf is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    8

    Default CISCO887VAG+7-K9 Router Wireless Hk.

    Merhaba;

    Öğrenme amaçlı kullandığım CISCO887VAG+7-K9 Router'de Wireless özelliği bulunuyor. Wireless CCP üzerinden kurmaya çalıştım olmadı. CLI ortamında Wireless 'ı yapılandırma komutlarını bilen arkadaşlar paylaşabilir mi? Şimdiden desteğiniz için tşk. ediyorum.

  2. #2
    AcLMasteR is offline Administrator
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Ankara
    Posts
    1,187

    Default

    istediğiniz cihaz üzerinde SSID yayını yapmakmı eğer öyle ise router WWAN teknolojilerini destekliyor görünüyor (3G-4G)
    The day that never comes

  3. #3
    zulkuf is offline Junior Member
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    8

    Default

    Routerde vdsl hattı var, 3G-4G data hattı yok. Cihazı normal modem gibi kullanıp wireless özelliğini kullanabilir miyim?Tşk

  4. #4
    AcLMasteR is offline Administrator
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Ankara
    Posts
    1,187

    Default

    https://www.cisco.com/c/en/us/produc...omparison.html
    istediğini özellik var

    https://www.cisco.com/c/en/us/suppor...nology-00.html

    burada bir config örneği var, ilk önce router içerisinde ki ap nin içerisine girmeniz gerekiyordu hatırladığım kadarıyla.
    The day that never comes

  5. #5
    ydev is offline Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    istanbul
    Posts
    43

    Default

    kardeş komutları bu şekilde gireceksin

    interface wlan-ap0
    description Service module interface to manage the embedded AP
    ip unnumbered Vlan1
    arp timeout 0

    interface Wlan-GigabitEthernet0
    description Internal switch interface connecting to the embedded AP
    switchport trunk native vlan 1000
    switchport mode trunk

    buradaki komut vlan 1 ile eşleşmiş durumda sen kafana göre değiştirebilirsin

  6. #6
    serkansgrl is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    11

    Default

    yok ugrasma herkez boş yorumlamış

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts