| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Merhabalar, oncelikle tum iyi dilekleriniz icin ciscotr.com ailesi adina tesekkuru bir borc biliyor ve sitemizin ayakta durmasinin siz degerli uyelerimize, ziyaretcilere bagli oldugunu belirmek istiyorum. Belirtmis oldugunuz sorunlar ve oneriler muhakkak sistem yoneticilerimiz tarafindan degerlendirilecek, gozden gecirilecek ve her gecen gun iyilestirme yapilacaktir. Bu surec biraz agir islese de sizlerin destegine ve onerilerine her zaman ihtiyacimiz oldugunu unutmamalisiniz. Daha onceki hosting firmasi tarafinda yasadigimiz bir sorundan ve DNS probleminden dolayi sitemize erisim birkac gun durmustu ve bu da bize bir ders olmustu. Simdi sitemizi daha guvenilir bir yerden yayinliyoruz ve arka planda bu yayinin aksamamasi icin yedekleme prosedurleri gelistirip uyguluyoruz. buradan bunu soylemenin verdigi mutluluk ve sizden aldigimiz guzel feedbacklarin verdigi moral ile yolumuza devam ediyoruz. her zaman sitemizi takip etmeniz ve katkilarinizin eksilmemesi dileklerimizle, ciscotr.com yonetimi adina okaratas |
| ||||
| merhaba burner eleştirilerinde haklı olduğun yerler de var haksız olduğun yerler de. hosting'le alakalı durumlar bir şekilde öyle ya da böyle benim hatamdı , database hatası ve sorunun geç çözülmesi de benim hatamdı. müzik ya da magazin sitelerini bilmem ama database hakkında bir uzmanlığım olmamasına rağmen şunu biliyorum ki yapacağım ufak bir hata büyük çaplı veri kayıplarına neden olabilirdi. eski hosting firması ve yedeklerle ilgili sorunlar da buna eklenince geri dönüşü olmayan bir şey yapmaktansa o şekilde bir müddet devam etmeyi ve yeni hosting firmasına geçtiğimizde sorunu çözmeyi hedefledik öyle de oldu diyebiliriz. bunun haricinde Alıntı:
üye adı girmek zorunda değilsiniz. bu bir zorunluluk değil aksine opsiyonel bir şey. girmeseniz de olabilir bu bir zorunluluk değil. Alıntı:
henüz bitmemekle beraber artık Anasayfa'da Cisco , Sistem , Network , Linux Makaleleri , Subnet Hesaplama , Bilişim sözlüğü , Kısa Ipucları , Router ve Switch konfigurasyonları videoları yapıyoruz. Yakın zaman da Online Test ( Cisco CCNA , CCNP vs. soruları tarzında ) yapmayı planlıyoruz. son sözüm sizlerin de desteği ile daha iyiye gideceğiz inşallah.
__________________ Cisco Certified Network Engineer |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|