CiscoTR.COM / Cisco.Gen.TR

Geri git   CiscoTR.COM / Cisco.Gen.TR > Cisco.Gen.TR - Cisco Forum Yönetim > Önerileriniz & Şikayetleriniz

Kayıt ol Etiketler Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et
  #1 (permalink)  
Alt 02-09-2008, 03:31
burner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yönetici

Standart Ozel NOT

Sevgili Arkadaslarim, Kardeslerim.....
ben bu siteye daha yeni uye oldum gibi birsey, ve cook sevdim gonlum biraz ferahladi
oncelikle bu sitenin kurucularina ve yonetenlerine icten tesekkurler,
bu siteye cok iyi bakin, ne olursa olsun bu siteyi ayakta tutun bunun gibi sitelere turkiyenin cok ihtiyaci var..bunu soylememin nedeni bagzi eksiklikler goze carpiyor mesela buraya uye olmak isteyen birisi, bu siteye uye olan birisinin adini girmek zorunda(???), uye listesi neden ortalikta hadi kayitlilar icin neysede kayit yaptirmamis kullanicilar dahi gorebliyor,, ikincisi site birsure boyunca database error verip duruyordu(1 ay gibi), eger bir muzik yada magazin yada vs site olsa idi eminim bir saat icinde onarilirdi...bunlari bir elestiri olarak degilde, sadece bir kardesinizin dusuncelerini soyluyormus gibi kabul edin...
burada bir birikim paylasiliyor bari bu birikimi en iyi sekilde ve kusursuz paylasalim okumak sadece siniflarda yada kutuphanelerde olmuyor iste size okul, kutuphane ... degilmi? "cunku hersey paylasilabiliyor internet uzerinde"
Birsuru kardesimiz okula gitmek istiyor IT konusunda ama paralari yok yada bulunduklari yerlerde egtim veren yer yok, ama internetleri var hic olmazsa internet cafeler var....ama yeterince yapilanma yok internet sitelerimizde genelde vur catlasin vur oynasin, Ali ile Velinin hikayeleri, kerim ile ahunun aski..gibi konu baslikli web siteleri, onlarada ihtiyac var ama herseyin bir dengesi var bu dengeyi kuralim yeterki...artik egtim sitelerinede onem verelim ve burasida iyi bir ornek olsun
Sunun farkindasiniz umarim bu site Turkiyenin dort bir yanina ulasiyor, birakin Turkiye yi dunyanin dort bir yanina ulasiyor, eee birakalimda cok yetenekli ve zeki, maddi yada manevi gucu olmayan kardeslerimizde yararlansin, onlarda bu yarisa katilsin bizlerle dunyaya karsi..
burada birtek gorev site kurucularina degil butun UYELERE dusuyor, gorev hepimizin..
"technoloji para ile buyumez, technoloji bilgiyi paylasarak buyur ve gelisir hatta hatta oyle bir hale gelirki durdurulamayan bir firtina haline gelir"...by Burner
burada yazdigim hicbirseyi bir slogan yada baska birsey olarak almayin, sadece oldugu gibi alin
umarim ne demek istedigimi anlatabilmisimdir.

kendinize iyi bakin, iyi gunler...kalin saglicakla a_e_o
  #2 (permalink)  
Alt 02-19-2008, 17:54
root

Merhabalar,
oncelikle tum iyi dilekleriniz icin ciscotr.com ailesi adina tesekkuru bir borc biliyor ve sitemizin ayakta durmasinin siz degerli uyelerimize, ziyaretcilere bagli oldugunu belirmek istiyorum.

Belirtmis oldugunuz sorunlar ve oneriler muhakkak sistem yoneticilerimiz tarafindan degerlendirilecek, gozden gecirilecek ve her gecen gun iyilestirme yapilacaktir. Bu surec biraz agir islese de sizlerin destegine ve onerilerine her zaman ihtiyacimiz oldugunu unutmamalisiniz.

Daha onceki hosting firmasi tarafinda yasadigimiz bir sorundan ve DNS probleminden dolayi sitemize erisim birkac gun durmustu ve bu da bize bir ders olmustu. Simdi sitemizi daha guvenilir bir yerden yayinliyoruz ve arka planda bu yayinin aksamamasi icin yedekleme prosedurleri gelistirip uyguluyoruz. buradan bunu soylemenin verdigi mutluluk ve sizden aldigimiz guzel feedbacklarin verdigi moral ile yolumuza devam ediyoruz.

her zaman sitemizi takip etmeniz ve katkilarinizin eksilmemesi dileklerimizle,

ciscotr.com yonetimi adina

okaratas
  #3 (permalink)  
Alt 02-19-2008, 19:03
root - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yönetici

merhaba burner
eleştirilerinde haklı olduğun yerler de var haksız olduğun yerler de.
hosting'le alakalı durumlar bir şekilde öyle ya da böyle benim hatamdı , database hatası ve sorunun geç çözülmesi de benim hatamdı. müzik ya da magazin sitelerini bilmem ama database hakkında bir uzmanlığım olmamasına rağmen şunu biliyorum ki yapacağım ufak bir hata büyük çaplı veri kayıplarına neden olabilirdi. eski hosting firması ve yedeklerle ilgili sorunlar da buna eklenince geri dönüşü olmayan bir şey yapmaktansa o şekilde bir müddet devam etmeyi ve yeni hosting firmasına geçtiğimizde sorunu çözmeyi hedefledik öyle de oldu diyebiliriz.

bunun haricinde
Alıntı:
bu siteye uye olan birisinin adini girmek zorunda(???)

üye adı girmek zorunda değilsiniz. bu bir zorunluluk değil aksine opsiyonel bir şey.
girmeseniz de olabilir bu bir zorunluluk değil.

Alıntı:
uye listesi neden ortalikta
üye listesine ulaşmak da kötü bir şey değil bunda çok çok büyük sakıncalar görmüyorum.

henüz bitmemekle beraber artık Anasayfa'da Cisco , Sistem , Network , Linux Makaleleri , Subnet Hesaplama , Bilişim sözlüğü , Kısa Ipucları , Router ve Switch konfigurasyonları videoları yapıyoruz.
Yakın zaman da Online Test ( Cisco CCNA , CCNP vs. soruları tarzında ) yapmayı planlıyoruz.

son sözüm sizlerin de desteği ile daha iyiye gideceğiz inşallah.

Seçenekler
Stil