ARP Hakkında
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, kısa bir süre sonra " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle yenilenen sitemizde katılıma devam edebileceksiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 Sayfadan 1. Sayfa 123 SonuncuSonuncu
Toplam 22 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
ARP Hakkında

merhabalar ben ARP Enterasys Switchlerinde ARP Tablosu Oluşturarak Yalancı Bir Ping Paketi Göndermek İstiyorum Nasıl yapabilirim kullandığım programlar... WireShark Colasoft Package Builder Ve Enterasys Switch SecureCRT ile switche baglanıyorum yalancı

  1. #1
    Kazuya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Bulunduğu yer
    Adana
    Mesajlar
    33

    Standart ARP Hakkında

    merhabalar ben ARP Enterasys Switchlerinde ARP Tablosu Oluşturarak Yalancı Bir Ping Paketi Göndermek İstiyorum Nasıl yapabilirim kullandığım programlar...
    WireShark
    Colasoft Package Builder
    Ve Enterasys Switch
    SecureCRT ile switche baglanıyorum

    yalancı olarak mac adresi tanıtabiliyorum fakat
    İP adresi veremiyorum ve show arp yazdıgımda yalancı ip adresini görmek istiyorum aynı şeyi show mac die yaptıgımda mac adresinde oluyor bana yardımcı olabilirseniz sevinirim...


    NOT: Staj Öğrencisiyim...

  2. #2
    GhoSt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,664

    Standart

    yalancı ip yalancı mac ?? anlamadım ne demek istediğinizi , switch e ping atmak istiyorsanız üzerindeki vlan a ip verebilirsiniz
    Mr.google knows everything , ask to him...

  3. #3
    irony isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    914

    Standart

    Yalanci ip ve mac den kasit,

    Attacker' in kendi uydurdugu IP ve MAC diye anladim bende.

  4. #4
    irony isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    914

    Standart

    Yalanci IP olarak belirlediginiz O network blogundaki bir IP olacak degil mi?

  5. #5
    Kazuya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Bulunduğu yer
    Adana
    Mesajlar
    33

    Standart

    yani switch pek fazla guvenli olmadigi icin switch uzerinde sahte bir şekilde mac ve ip adresi tanımlama...

    vlan yani virtual lan uzerinden yapmak istemiyorum onu zaten biliyorum...

  6. #6
    Kazuya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Bulunduğu yer
    Adana
    Mesajlar
    33

    Standart

    Alıntı irony Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalanci IP olarak belirlediginiz O network blogundaki bir IP olacak degil mi?
    evet aynen o network blogunda calısan bir ip adresi ama makinası olmayacak sanal makina felan istemiyorum...

  7. #7
    GhoSt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,664

    Standart

    Alıntı Kazuya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani switch pek fazla guvenli olmadigi icin switch uzerinde sahte bir şekilde mac ve ip adresi tanımlama...

    vlan yani virtual lan uzerinden yapmak istemiyorum onu zaten biliyorum...
    switch güvenli değil derken ? ne yapmak istiyorsun anlamadımki
    Mr.google knows everything , ask to him...

  8. #8
    irony isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    914

    Standart

    Yanlis anlamiyorsam, Switch uzerinden bir cesit atak yapmaya calisiyorsun degil mi? Ve kendini gizleyerek gercekten sahip olmadigin bir IP ve MAC adresi verip bu islemi gerceklestireceksin diye tahmin ediyorum.

  9. #9
    Kazuya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Member
    Üyelik tarihi
    Jul 2009
    Bulunduğu yer
    Adana
    Mesajlar
    33

    Standart

    Alıntı irony Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlis anlamiyorsam, Switch uzerinden bir cesit atak yapmaya calisiyorsun degil mi? Ve kendini gizleyerek gercekten sahip olmadigin bir IP ve MAC adresi verip bu islemi gerceklestireceksin diye tahmin ediyorum.
    evet aynen o sekilde...

  10. #10
    GhoSt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,664

    Standart

    man in the middle fln mı yapıcaksın ? bilg ın mac adresini değiştiren programlar var kendini saklayabilirsin ancak switch log tutuyorsa hangi porttan saldırının geldiği anlaşılabilir , staj yaptığın bir kurumda bunu yaparsan ciddi bir suçtur
    Mr.google knows everything , ask to him...

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok