Quality of Service (QoS)
CLI Guru - Cisco Eğitim ve Danışmanlık Merkezi |

2007 yılından bu yana aktif olan ciscotr.com, kısa bir süre sonra " www.bilisim.pro " olarak devam edecektir.  
Mevcut mesajlarınız ve kullanıcı bilgilerinizle yenilenen sitemizde katılıma devam edebileceksiniz.

+ Konuyu Cevapla
Toplam 6 sonuçtan 1 ile 6 arasındakiler gösteriliyor.
Quality of Service (QoS)

Merhaba; yerel Ağ'da belirli kullanıcılara internet erişimi için belli bant genişliği tanımlanabilirmi mesala A kullanıcısı : 512 bps B kullanıcısı : 750 bps C kullanıcısı : 1024 bps gibi benim

  1. #1
    alpermalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Mar 2008
    Mesajlar
    7

    Talking Quality of Service (QoS)

    Merhaba; yerel Ağ'da belirli kullanıcılara internet erişimi için belli bant genişliği tanımlanabilirmi mesala
    A kullanıcısı : 512 bps
    B kullanıcısı : 750 bps
    C kullanıcısı : 1024 bps gibi benim belirlediğim hızlarda internete çıkabilecekler.

    Not: Bunu yapmamın nedeni her hangi bir kullanıcının bir download yapması durumunda diğer kullanıcıların etkilenmemesini sağlamak yada daha iyibir çözüm varsa önerebilirmisiniz

  2. #2
    kyenilmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Jun 2007
    Mesajlar
    18

    Standart

    Bunu ISA üzerine yüklenen bir eklenti ile yapabilirsiniz..

  3. #3
    yalnız_yolcu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Dec 2008
    Mesajlar
    3

    Standart

    modemin arayüzünde bandwidh sınırlama diye bişi yok mu
    banada lazım bole bişi

  4. #4
    Orhan ERGUN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member
    Üyelik tarihi
    Aug 2008
    Mesajlar
    256

    Standart

    Merhaba,

    Qos yapabilirsiniz.

    Kolay Gelsin

  5. #5
    root isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator
    Üyelik tarihi
    Jun 2007
    Bulunduğu yer
    Ankara
    Mesajlar
    1,409

    Standart

    kullandiginiz cihaz ve sistemlerler ile network yapinizla ilgili bilgileri vermezseniz bu soruya kimse cevap veremez.

    lutfen bu gibi sorularda kullandiginiz modem, router, switch, uygulama, isletim sistemi ve temel network yapisi gibi bilgileri de verin.

  6. #6
    ghost_rider isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member
    Üyelik tarihi
    Sep 2008
    Mesajlar
    3

    Standart

    Arkadaşlar Benim Kullandığım Sistemde bir adet robotics usr9106 ve airties rt-205 olmak üzere iki adet modem ve bu modemlere bağlı dörder adet robotics Mxg 5451 ap bulunuyor bu sistemde bunu nerden yapabilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

+ Konuyu Cevapla

Bu Konuyu Paylaşın !

Bu Konuyu Paylaşın !

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok