+ Konuyu Cevapla
Toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arasındakiler gösteriliyor.

'360 Derece Bilişim Uzmanlığı' Programı Başladı

Network Genel bölümündeki '360 Derece Bilişim Uzmanlığı' Programı Başladı tartışması; Kriz ortamı olsun olmasın Türkiye’nin yetişmiş, sertifikalı bilişim uzmanlarına ihtiyacı var. Analizlere göre Avrupa’da network konusunda en fazla yetişmiş eleman ...

1. hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Super Moderator hakan is on a distinguished road
    Rep Puanı
    3

'360 Derece Bilişim Uzmanlığı' Programı Başladı

Kriz ortamı olsun olmasın Türkiye’nin yetişmiş, sertifikalı bilişim uzmanlarına ihtiyacı var. Analizlere göre Avrupa’da network konusunda en fazla yetişmiş eleman ihtiyacı Türkiye’de ve tüm sektörler göz önüne alındığında bu rakam yıllık 70 bin civarı olarak açıklanıyor. Yeterli, örgütlü ve ihtiyaç olan becerilere yönelik eğitim programları bizce son derece önemli.

Bilişim endüstrisinin yetişmiş personel ihtiyacını karşılamak amacıyla “360 Derece Bilişim Uzmanlığı” adlı yeni bir program başlatılıyor. Türkiye Bilişim Derneği (TBD), Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) ve Cisco Learning’in de desteklediği programda ağ uzmanlığı, sistem uzmanlığı ve bilgi güvenliği uzmanlığı konularında eğitim verilecek ve başarılı katılımcılara uluslar arası sertifikalar dağıtılacak.

Yalnızca lisans, ön-lisans öğrencileri ve mezunlarına yönelik olan programda 80 saatlik ağ uzmanlığı (Cisco Certified Network Associate – CCNA) 120 saatlik sistem uzmanlığı (Microsoft Certified IT Professional – MCITP) ve 40 saatlik bilgi güvenliği (Certified Ethical Hacker – CEH) eğitimi verilecek. Programı başarıyla tamamlayan üniversite öğrencisi katılımcılara 3 aylık staj, mezunsalar da 1 aylık iş tecrübesi garanti ediliyor.

KAYNAK VE HABERİN DEVAMI

2. mbaybarsk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Member mbaybarsk is on a distinguished road
    Rep Puanı
    2

Yılda 70.000 civarı mı Komik olmasınlar.

Bu arada bu eğitim bedava mı? Eğer değilse bu da bir firmanın reklamı değil mi? Başka forum başlıklarında insanların gittiği kursların bile adı yazılınca moderatörler itiraz ediyorken (ki bu da ayrı bir mantıksızlık bence) böyle bir başlık açmakta nasıl herhangi bir sorun görmüyorsunuz?

3. hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Super Moderator hakan is on a distinguished road
    Rep Puanı
    3

herhangi bir firma ismi verilmiş değil, yapılan bir röportajın sektör çalışanları ve öğrenciler adına faydalı olduğunu düşündüğüm bir haberin paylaşımı.

Bir moderatör olarak bu sektörde çalışan yada çalışacak olanlara faydalı olacağını düşündüğüm bir konuyu firma ismi vermeden yada vererek yayımladıysam bu benim insiyatifimdir.

Konuyu farklı yerlere çekmektense içerikle ilgilenmenizi öneririm

4. syslog2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Senior Member syslog2 is on a distinguished road
    Rep Puanı
    2

Hakan hocam linkte yanlız AT firmasının ismi geçiyor. sanal reklam uygulamasımı şaka yapıyorum tabiki.
    CCNP

5. sith isimli Üye şimdilik offline konumundadır Member sith is on a distinguished road
    Rep Puanı
    2

AT nin yurt dışındaki yıllık 70bin sertifikalı yetişmiş eleman ihtiyacına katkısı filan yok. Linki verdiğiniz web sayfası kendi reklamını , AT nin reklamını alkasız birşeye bağlıyarak reklam vermektedir. AT de ankradaki en dandik eğitim kurumudur. Ordaki cisco eğitimi ile anca kenya ya bakkalda adsl modem konfigure edersiniz.

+ Konuyu Cevapla

Bu Konu İçin Etiketler