| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| öncelikle böoyle bir site oluşumunda ve devamlılığında emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. benim şöyle bir isteğim olacak. öncelikle bende bilgisayar dünyasında kendime "network" ile yer bulmaya çalışıyorum. ve şöyle bir uygulama yapmak istiyorum. biz 5 üniversite öğrencisi aynı evde kalıyoruz. evde 5 adet PC ve internet bağlantısı var. ben bu 5 PC den birini server, diğerlerini istemci olarak ayarlamak istiyorum. amaç, sadece böyle bir sistemin kurulumunu öğrenmek. böyle bir sistem kurulumu için ne yapmak gerekir. mesela, ben burda diğer 4 bilgisayarın, server in istediği ölçüde internet ortamına girmesini, gene serverin istediği ölçüde dosya paylaşımına izin verilmesini istiyorum. ve bunun gibi server-istemci işlevlerini görmek istiyorum. böyle bir uygulama için neler yapak gerekir.hangi işletim sistemi veya progmalara ihtiya. vardır. nasıl ayarlar yapmak gerekir. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
| |||
| öncelikle makinalardan birine server işletim sistemi kurmalısın ardından . bilgisayarları bid dc etki alanına üye yapıp bunların hepsini b itr networkde toplamalısın.daha sonra hr bilgisayara AD bir user acıp birer kullanıcı adı şifre belirlemelisin. ardından her kullanıcı için belirli ayarlamalar yapabilrsin. AD biraz karıştırırsan herşeyi kısa sürede öğrenebilirsin. takıldığın yerde soru sorabilrisin.
__________________ CCNA Eğitim Bitti, sınava Az Kaldı. CCNP Eğitim Devam Ediyor. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|