| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| İnternet üzerinden Cisco eğitimi veren site var mı ? Cisco eğitimi veren merkezler ya Ankara, ya İstanbul gibi büyük illerdir. Malatya da Diyarbakırda oturan bir kimse bu eğitimi almak istese ve buralara gitme imkanı bulunmuyorsa bu eğitimi internet üzerinden alabilir mi ? Doğrusu ben bu eğitimleri almak istiyorum ancak memur olmam dolayısıyla bu eğitimlerin verildiği merkezlere gitme imkanım yok. ![]() |
| ||||
| Alıntı:
Cisco alanında bildiğim kadarıyla emin olmamakla birlikte böyle bir sistem henüz yok. Yalnız bu eğitimi bazı üniversitelerde de verildiğini biliyoruz. Eğer istanbul , izmir , ankara gibi şehirlere ulaşma imkanınız yoksa yakınınızda bu eğitimi veren üniversitelerden bu eğitimi alabilirsiniz. Bunun haricinde " Sistem Yayıncılık " tarafından dağıtılan kitabı alıp bu kaynaktan çalışabilirsiniz. Bahsedilen kitap Wendel Odom tarafından yazılmış olup Türkçe'ye çevirilmiştir. Onun haricinde görsel kaynak arıyorsanız Sitemizde Bazı Cisco video'larını bulabilirsiniz. Çok yakında daha çeşitli kaynaklarla bunu pekiştirmeyi düşünüyoruz. Bu sadece Cisco için geçerli değil sitemizde MCSA , MCSE , MCDST , CEH , Linux vs. içerikli video'larla arşivimizi en kısa zamanda genişletmeyi düşünüyoruz. Ayrıca Cisco sınavlarında çıkan " gerçek soruları " sitemizden indirebilir ve ne tarzda sorular geldiği konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.
__________________ Cisco Certified Network Engineer |
| ||||
| Alıntı:
ellerine saglik tesekkurler:alkis: |
| |||
| Ben de Cisco eğitimlerini araştırdım ama ne yazık ki internet ortamı üstünden eğitim verilmiyor. Zaten bu eğitimlerin laboratuvar kısmı filan da olduğu için pek de mümkün değil galiba. Ama sysadmin'in söylediği gibi Sistem Yayıncılığın dağıtımı olan kitaptan çalışabilirsin, ben öyle yapıyorum. Kitaptaki bilgileri internetten de bulduğun dökümanlarla birleştirince çok şey öğrenirsin. Ayrıca kitapla birlikte içerisinde lab ortamını bilgisayarında kısmen de olsa tecrübe etmeni sağlayan bir program veriliyor. |
| ||||
| cisco sınavlarında çıkan soruları takdir edersin ki cisco'nun kendisi dağıtmayacaktır. testking,actualtest,passsure adında dağıtılırlar. daha doğrusu bunlar dağıtır soruları. "testking" şeklinde bi arama yaparsan kullanabileceğin sonuçlar çıkabileceğini tahmin ediyorum. ayrıca forumumuzda mecvuttur. Bkz:trnog.org |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|