Yaklaşık 5 aydır iş arıyorum.. Daha önceden Ankara'da bir holding bünyesinda sistem destek uzmanı olarak çalışıyordum, ama hem maaş sıkıntısı hem de son kullanıcıyla uğraşmanın sonsuz sıkıntısından kurtulmak adına işimden ayrıldım.. Hergün meşhur kariyer sitelerinde geleceğimi kurmama yardımcı olacak bir iş bakıyorum.. Hepimizin bildiği gibi işverenlerin isteği "tek adamla" şirketi kurtarmak.. Ellerinde olsa tek kişiye hem şirketi yönettirecekler, hem networkü yapılandıracaklar hem de çay servisi yaptıracaklar.. Az önce yine buna benzer bir ilan gördüm ve artık dayanamayıp paylaşmak istedim..
Eğer firma ismi vermem sakıncalıysa, yöneticiler lütfen ismi silsinler..
Firma : FAF VANA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
Görev : Grafik Tasarım Elemanı
Genel Nitelikler :
Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
35 yaşın altında,
Benzer bir görevde en az 3 yıllık tecrübe sahibi,
Grafik/Tasarım programlarını ileri seviyede kullanabilen,
Temel bilgi işlem konularında yetkin,
Bilgi teknolojilerine yönelik güncel gelişmeleri takip edebilecek,
İletişim becerileri gelişmiş,
Genç, dinamik, çok yönlü
İş Tanımı :
Reklam, broşür ve katalog görsellerinin tasarlanması, hazırlanması
Katalog hazırlanması ve güncellenmesi
Tanıtım CD'si hazırlanması ve güncellenmesi
Internet sitesi güncellenmesi
Matbaa, baskı siparişlerinin yönetimi, takibi
Network kurulumu, işletmesi ve bakımı
Periyodik back-up alınması
IP telefon servis ve destek verilmesi
Fortigate kurulumu, yönetimi
İlk üç adım, görev kısmında belirtilen işle ilgili.. 4. ve 5. adım biraz zorlarsanız olacak gibi.. Ama son 4 adım beni çileden çıkardı resmen.. Network bakımı nereeee reklem broşürü hazırlamak nereeee, daha da ilginci Fortigate kurulumu nereeeee...
Belki ben yanılıyorumdur.. Belki de bu kişiye 5000-6000 tl gibi bir ücret verip bu işleri yaptıracaklardır
Sevgili işverenler, mümkünse biraz okuyun.. Bu ilana benzer yüzlerce ilan bulmak mümkün.. Okuyun ki bu istediklerinizin her birinin ayrı bir uzmanlık gerektirdiğini, bu işlerin hepsine koşmaya çalışan bir personelin, size hiçbir verim sağlayamayacağını GÖRÜN ve ANLAYIN!!
Aslında daha yazacak çok şeyim var da, ban yiyip siteden uzaklaşmak istemiyorum
Saygılar..