eleman arıyan kurum sanırım şaka şirketi ...![]()
![]() | | |
eleman arıyan kurum sanırım şaka şirketi ...
eleman arıyan kurum sanırım şaka şirketi ...![]()
Eleman lazım olursa haber ver,diplomaları asarız dükkanın baş köşesine yanlarınada cisco sertifikaları,sonra gelsin paralar
![]()
Tabi gel birlikte girelim kuralım işimizi.Yalnız senin söylediğin iş beni sarmadı.Gel en iyisi biz yine bildiğimiz işi yapalım, açalım bir ISP (çakma isp).Öyle çok paraya gerek yok, önce bir router'la başlarız işe, müşteriler arttıkça sistemi büyütürüz
.
tostçuluk en iyisi. Yok frame relay down olmuş yok efendim neymiş? sanki seste hafif bi çızırtı varmış. gshdsl ara ara kopuyomuş özellikle sabah saatinde... Açıcam abi tostçuyu en komplike alet ortamdaki tost makinası olucak. Tek tasam kaşarın bitmesi sen sağ ben selamet. Çift kaşarlımı güzel abim? 2.5 ytl.. mis gibi. Asıcam arkaya diplomayı sertfikiların alayını pırıl pırıl.
ercanusa hocam senin dediğin çakma isp için bile dana gibi isp lisansı istiyolar. en ufaa 30 binliraydı galba, ellerinden öper.
Hocam ben zaten çakma derken birazda merdiven altı bir işletmeyi kastetmiştim,lisanssız kaçak bir yer işimizi görür.Ama tostçuluk fikride güzel, zaten hiç ölmeyecek bir sektör varsa oda gıda üzerinedir, gıda işi yapmak gerekir aslında
Yahu bu işsizlik kafamı allak bullak etti, nerde bir iş duysam onu yapalım diyorum ,ruh sağlığım hiç iyiye gitmiyor
![]()
WIDE AREA NETWORK (WAN) KONUSUNDA DENEYİMLİ
WINDOWS 2003 SERVER,EXCHANGE SERVER,TERMİNAL SERVER FAX SERVER FIREWALL VE VPN SERVİSİ KONULARINA HAKİM
PC NETWORK AYARLARI VE YÖNETİMİ KONUSUNDA BİLGİLİ MİN.15 KULLANICILI BİR NETWORK'U YÖNETECEK
PC KURULUMU KONUSUNDA BİLGİLİ ORTA SEVİYEDE İNGİLİZCE BİLEN
ETKİN KULLANICI DESTEĞİ VEREBİLECEK ÇÖZÜM ODAKLI
TERCİHEN DAHA ÖNCE SAYIM FAALİYETLERİNDE BULUNMUŞ
Yorumsuz....
Aslında bu ilanın aslı şöyle olmalıydı
BİLGİSYAR KONUSUNDA HER Bİ HALTTAN ANLAYAN
SECURITY MECURITY TAMİR BAKIM KOMPRESÖZ İLE TOZ ALABİLECEK
OFFICE BOY NITELIĞI TAŞIYAN
EXCEL DE MAKRO YAZIP WORDDE KENAR BOŞLUKLARI DOĞRU AYARLANMIŞ TABLO HAZIRLAYABİLEN
TERCİHEN NOKTA VURUŞLU PRINTER LARIN ŞERİTLERİNİ DEĞİŞTİRMEDEN TAMİR EDEBİLECEK
PÜSKÜRTMELİ OLANLARIN PÜSKÜRTMESİNE YARDIMCI OLABİLCEK
TOPLU FARELERİN SİLİNDİRLERİNİ TEMİZLEYEBİLECEK
CD-ROM CD-RW GİBİ CİHAZLARI ELİYLE DÜRTÜP KAPATAN ENTER TUŞUNA Ö..Z GİBİ BASAN PERSONELİ UYARACAK
FIREWALL UN ENGELLEYEMEDİĞİ SİTELERE ERİŞİMİ ENGELLEYECEK
KLAVYE İÇERİSİNDEKİ SİMİT SUSAMLARINI ÜFLEYEREK ÇIKARABİLEN
ORTAOKUL YADA LISE MEZUNU (LISANS YADA Y.LISANS TERCIH SEBEBIDIR)
FULL VASIFLI MÜHENDIS SEVİYESİNDE AMELE KADROSUNA ELEMAN ALINACAKTIR.
x25 hocam,
tahlilleriniz çok sağlamdı. Hala gülüyorum ya...
x25 valla acayip güldüm...))