herşeyden önce herkese merhabalar.. yeni az önce kayıt oldum..umarım yararlanır umarım faydalı olurum.. öncelikle kısaca birşey sormak isterim..
10\100 ethernetin ve 10\100 networkun kullanıldığı bir müşterime juniper 10\100\1000 + 4Gbe layer3 tavsiye edilmiş.. şimdiye kadar bizim öğrendiğimiz hatta doğru bildiğimiz .. performans için kullanılacak switch ne ise ethernetlerde o teknolojiye uygun olmalı yani 10\100\1000 olmalı diye biliyorum.. yoksa doğru bildiklerimiz yanlışmı.. yani şu anki network canavarları gigabit layer3 cihazları herşeyi ezip geçerek tam bir performans sağlayabilir mi.. herşeyi bir yana bırakıp umursamadan bütün dataları sorunsuz taşır mı.. ??
yoksa satış politikasının bir parçası mı? sadece evet ezer hatta serverdan bile hızlı çalışabilir demeniz yada hayır network de kullanılan portların ve ethernetlerinde 1000 mbp tarzında olması gerekiyor demeniz yeterli. Bu bir kenara juniper in distribitörünü yazarsanız sevinirim .. ayrıca marka ne kadar önemli ben aynı özelliklerde zyxel tavsiye edeceğim, tavsiyeniz ve tecrübeleriniz üzerine diğer ürünler de düşünülebilir. Saygılarımla.