| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| merhaba, bence dusunceniz yanlis. su acidan yanlis diyorum; bazilari dini gorusleri kendilerine sembolize ediyorlar. ben bu hukumet bunu yapiyor demiyorum ama yapanlar var. maalesef muslumanliga yapilan en buyuk harekette budur. insanlarin inanclarini ve goruslerini bir sembol haline getirip kendi catisi altinda toplamak.. cunku din cok ince bir konudur. inanc yine cok ince bir konudur. bu nedenle sembol haline getirilmesi yanlistir. ayrica turban diye birsey bizim dinimizde yoktur. ortu vardir ve ortunme sekli de aynen dinde belirtilmistir. bence insanlari rahat birakmali, gercekten inanan insan turban takmali ve neden takacagini bilmeli. eger bilemiyorsa cikmazda ise gidip devletin dinayet kuruluslarindan bilgi almali. birseyi ne icin yaptigini bilmekle, birseyi bilmeden sadece cikarlar icin, sembolik olarak yapmak arasinda daglar gibi fark var. bu farki en aza indirmek gerekiyor. hem turban ve ortunme konusu uzun zamandir milletimizin kafasini karistirmak icin iyi bir salata oldu. insanlar o arada arkada neler oluyor gormeden turbana yogunlasiyorlar. eskiden sagciyi solcuya vurdururken simdi inanani inanmayana vurdurmak hukumetlerin modasi oldu. bence halkimiz bu galeyana gelmeyip ne yaptigini bilmeli ve bilincli, inancli ve kulturlu bir toplum olmalidir. bunun icin turkiye cumhuriyeti anayasisini okuyacaksiniz, turk ceza kanununu okuyacaksiniz, tuketici haklari yasasini okuyacaksiniz, kuran'i okuyacaksiniz ve musluman bir ulkede Turk gibi yasamayi ogreneceksiniz. benim kendi sahsi gorusum budur. saygilar |
| |||
| Arkadaşlar yanlış anladınız heralde ben türban takmayan müslüman değildir diye bir imada mı bulundum hayır. benim sadece anlamadıgım baş örtüsü neden okulda yasaktır o sadece bunu merak ediyorum . baş örtülü olup ta her haltı işleyenide çok gördüm. başı açık olupda namaz kılanıda çok gördüm. her kes inandıgına inansın sözüm yok. sadece dogru / yanlış - iyi / kötü fikirlere saygı duyalım. teşekkürler |
| ||||
| abicim tabii ki herkesin gorusu kendini baglar ve bu sitenin gorusleri degildir. oncelikle bunu burada belirtelim. ikincisi burada birilerine birsey kabullendiremez, dusuncelerini elestiremeyiz. sadece konu uzerinde fikirlerimizi beyan ederek tartisabiliriz. bu birinin dogru digerinin yanlis oldugunu gostermez. burada bir siyaset kavgasi yapmiyoruz. bir kitleyi dusunceyi de ele alip elestirmiyoruz. sadece konu hakkinda fikirlerimizi beyan ediyoruz ve fikirler yanlis olabilir, insana gore degisebilir ve bu bir diger fikirin yanlis oldugu anlamina gelmez. sadece sunu soyleyebilirim; okullarda turbanin yasak olmasinin amacini belki cok az bir kisim biliyordur. bu o zamanin sartlarinda bana gore gerekli ama musluman bir ulkede ayiptir. ben bunu ima etmeye calistim. bu nedenle de sana yanildigini soyledim. ama bu senin soylediginin aksi ve senin soylediginin yanlis oldugunu gosteren bir beyanim degildir ![]() birbirimizi yanlis anlamayalim, birbirimize sevgimizi, fikirlerimize olan saygimizi her zaman koruyalim. sevgiler
__________________ Cisco Certified Network Engineer |
| |||
| birbirimizi yanlis anlamayalim, birbirimize sevgimizi, fikirlerimize olan saygimizi her zaman koruyalim. sevgiler müslüman bir ülkede baş örtüsünün yasak olması bence ayıptır. almanyada - amerikada vs ( hristayan ülkelerde ) serbestken birbirimizi yanlis anlamayalim, birbirimize sevgimizi, fikirlerimize olan saygimizi her zaman koruyalim. sevgilerkürler |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|