Anketimiz: Cisco Sınavlarında %20 indirimli girmek ister misiniz?

Katılımcı sayısı
326. Bu ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor.
  • Evet, indirimden yararlanmak istiyorum

320
    98.16%
  • Hayır , Teşekkürler

6
    1.84%
+ Konuyu Cevapla
Toplam 30 Sayfadan 1. Sayfa
1 2 3 11 ... SonuncuSonuncu
Toplam 295 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Cisco Sinavlari %20 indirim Kuponu - Cisco Voucher

1. System - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    System isimli Üye şimdilik offline konumundadır Administrator - Founder System has a reputation beyond repute System has a reputation beyond repute System has a reputation beyond repute System has a reputation beyond repute System has a reputation beyond repute System has a reputation beyond repute System has a reputation beyond repute System has a reputation beyond repute System has a reputation beyond repute System has a reputation beyond repute System has a reputation beyond repute
    Rep Puanı
    10

Cisco Sinavlari %20 indirim Kuponu - Cisco Voucher

Cisco Sınavları %20 İndirim Kuponu Kazanmak İçin...

Merhaba Arkadaşlar...
    Cisco Sınavlarına girecek dostlarımızın dikkatine...
    Cisco Sınavlarında %20 indirimli girebilirsiniz.

Yapmanız gereken ;
    • Buradaki konu başlığında indirimden yararlanmak istediğinizi belirtmeniz
    • Ad Soyadınızı belirtmeniz gerekmektedir.
    • Ve Tabiki CiscoTR.Com Üyesi olmanız gerekmektedir
    Dipnot ;
    • Indirim kuponunuz Özel mesaj (PM) olarak ve e-mail adresinize gönderilecektir.
    • İndirim kuponundan Network Academy ( Netacad ) öğrencisi olmanız zorunlu değildir.
    • İndirim Kuponunu size özeldir , kimseyle paylaşmayınız ve 1 Ekim 2008 tarihine kadar değerlendiriniz...
    • İndirim kuponu başka Websitesinde / blog'da kesinlikle yayınlanamaz.
    • İndirim koponundan yararlanmak için Ad-Soyad yazmayan üyelerimizin mesajları dikkate alınmaz.
    • Lütfen indirim kuponu çalışıyor mu diye " test " yapmayın.
    CiscoTR.COM olarak sizlere özel her zaman 2. bir indirim kuponu sağlayamayabiliriz.
    Talepte bulunan iki üyemizin de mağduriyeti giderildi ama bundan sonra tekrarı hem kendileri için
    hem de diğer üyelerimiz için "malesef" olamayacaktır.

Son Güncelleme : 5 Ağustos 2008

Ayrıntılar ;
    Eklenmiş Dosyalar

2. tataroktay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tataroktay isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member tataroktay is on a distinguished road
    Rep Puanı
    0

selamlar..ben 1 temmuzda sınava girmeyi planlıyorum..eğer mümkünse bende böyle bir imkandan faydalanmak istiyorum. oktay tatar..

3. tonyukuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member tonyukuk is on a distinguished road
    Rep Puanı
    0

merhabalar bende önümüzdeki hafta ccna sınavına nail olacağım bende indirimden yararlanabilirsem memnun olurum teşekkürler...

BARIŞ TABAKLAR
    Konu tonyukuk tarafından (06-20-2008 Saat 16:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: ek bilgi

4. ugur_2719 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member ugur_2719 is on a distinguished road
    Rep Puanı
    0

merhabalar böyle bir imkan için teşekkür ederim..benim daha yarım mcse sınavlarım var..ccna ancak sene sonlarına kaldı..böyle bir imkan için tekrar teşekkürler.
    Konu ugur_2719 tarafından (06-20-2008 Saat 16:42 ) değiştirilmiştir.

5. scorge isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member scorge is on a distinguished road
    Rep Puanı
    0

işte bu indidirmi bekliyodum nihayet bende indiirmden yararlanmak istiyorum saygılarımla

Mehmet ESEN

6. System - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    System isimli Üye şimdilik offline konumundadır Administrator - Founder System has a reputation beyond repute System has a reputation beyond repute System has a reputation beyond repute System has a reputation beyond repute System has a reputation beyond repute System has a reputation beyond repute System has a reputation beyond repute System has a reputation beyond repute System has a reputation beyond repute System has a reputation beyond repute System has a reputation beyond repute
    Rep Puanı
    10

Alıntı ugur_2719 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar böyle bir imkan için teşekkür ederim..benim daha yarım mcse sınavlarım var..ccna ancak sene sonlarına kaldı..böyle bir imkan için tekrar teşekkürler.
    İndirimden yararlanmak için gerekenleri tekrar dikkatlice okumanızı öneririm

isim soyisim

7. DeatHLovE isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member DeatHLovE is on a distinguished road
    Rep Puanı
    0

Sertaç Gürsel indirimden yararlanmak istiyorum

8. forzaes_es - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    forzaes_es isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member forzaes_es is on a distinguished road
    Rep Puanı
    0

işte bu indirimi bekliyodum bende nihayet baris yıldız..

9. gerdek.mehtap isimli Üye şimdilik offline konumundadır Junior Member gerdek.mehtap is on a distinguished road
    Rep Puanı
    0

CCNA Sınavı

Merhabalar bende Temmuz sonu gibi sınava girmeyi planlıyorum,indirimden faydalanmak isterim,Teşekkürler

10. System - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rep Puanı
    10

İndirim Kuponu Kendisine Ulaşan Üyelerimiz
    • Oktay Tatar
    • Barış Tabaklar
    • Mehmet ESEN
    • Sertaç Gürsel
    • Barış Yıldız
    Dipnot : İndirim Kuponunu size özeldir , kimseyle paylaşmayınız ve 1 Ekim 2008 tarihine kadar değerlendiriniz...

Dipnot : İndirim kuponu başka Websitesinde / blog'da kesinlikle yayınlanamaz.

Dipnot : İndirim koponundan yararlanmak için Ad-Soyad yazmayan üyelerimizin mesajları dikkate alınmaz.

Dipnot : Lütfen indirim kuponu çalışıyor mu diye " test " yapmayın.

CiscoTR.COM olarak sizlere özel her zaman 2. bir indirim kuponu sağlayamayabiliriz. Talepte bulunan iki üyemizin de mağduriyeti giderildi ama bundan sonra tekrarı hem kendileri için hem de diğer üyelerimiz için malesef olamayacaktır.

Bilginize...
    -